Connect with us

ALL MEDIA

Ascultă noul single HI-Q vs Gică Petrescu, “Amanta” (video)

Published

on

Trupa Hi-Q a lansat, online, cel de-al doilea single, după revenirea Danei Nălbaru în formaţie, intitulat “Amanta (Să dansaţi, să vă distraţi)”.

Noua piesă este un remix inspirat dintr-un charleston cântat de Gică Petrescu. Este vorba despre fragmente din melodia “Veniţi la dans” a nemuritorului, în memoria căruia artiştii vor face o petrecere tematică, pe 2 aprilie, cu vin bun, zâmbete şi eleganţă, aşa cum, potrivit lui Mihai Sturzu, îi plăcea atât de mult.

“Visez de mult timp să-mi exprim respectul pentru cel care a fost poate cel mai mare interpret român al secolului trecut! Un exemplu de eleganţă, bucurie de viaţă şi respect. Din păcate, în ultimii ani, românii au uitat să-l respecte pe maestrul Gică cât timp a fost în viaţă şi, mai ales, după ce a plecat dintre noi.”, spune Florin Grozea.

Iată ce au declarat Dana, Florin şi Mihai:

“În serile aceste, madama Dana Nălbaru şi stimabilii Mihai Sturzu şi Florin Grozea vă invită cuviincios să binevoiţi a vă îndrepta atenţiunea domniilor voastre către armonioasa locaţiune www.sadansatisavadistrati.ro, unde alături de onorabilul Gică Petrescu vă vor încânta cu o nouă compoziţie de cântare şi instrumentală. Evenimentul are loc la orele 9 de cu seară, trecute fix, precum din inadins afiş se va vede!”

 

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending