Connect with us

ALL MEDIA

Ascultă noul single Shakira, “Rabiosa” (video)

Published

on

După “Loca”, celebra cântăreaţă Shakira revine în atenţia publicului cu un nou single, şi mai sălbatic, intitulat “Rabiosa” care are mari şanse să devină hit.

Melodia, compusă de Shakira, Pitbull şi El Cata, a fost lansată în două versiuni: una în limba engleză, realizată în duet cu Pitbull, iar alta în limba spaniolă, unde se poate auzi şi amprenta dominicanului El Cata.

Astfel, cu 10 zile înainte de concertul din Bucureşti de pe 7 mai, Shakira a pregătit deja trei hituri noi pentru fanii români ce se vor aduna în Piaţa Constituţiei, începând cu ora 19:30.

“Rabiosa” este cel de-al treilea extras de pe “Sale el Sol”, cel mai nou material discografic al artistei. Albumul, lansat în octombrie 2010, a debutat direct pe prima poziţie în Billboard Top Latin Albums, şi pe locul 7 în Billboard 200, unde a rămas timp de 12 săptămâni consecutive.

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Orlando

    29 aprilie 2011 at 21:16

    Foarte frumoasă melodia…!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending