Connect with us

ALL MEDIA

Ascultă piesa Matinalilor 21 pentru şoferii care se pregătesc de iarnă!

Avatar

Published

on

Cei patru matinali de la Radio 21, Manuel Dinculescu, DJ Andi, Orlando şi Anca Maco îţi dau trezirea în fiecare dimineaţă la radio. Astfel, în fiecare zi, de luni până vineri, între 06:30 şi 10:00, ascultătorii au parte de cea mai bună cafea radiofonică alături de Matinalii 21.

Pentru că vremea a început să se răcească accentuat, Matinalii 21 au decis că nu este prea devreme să le dedice tuturor şoferilor o piesă pentru playlistul lor de iarnă. Este vorba despre melodia „Maşină cu zurgălăi”, interpretată de celebrul cântăreţ de muzică populară Danone Sinulescu, sub atenta supraveghere a talentatului Orlando.

Maşină cu zurgălăi/ Şmecheri sunt căluţii tăi/ Fie iarna cât de grea/ Mă duci la mândruţa mea/ Maşină cu zurgălăi/ Când e zăpada mai mare/Tu ieşi repede din parcare/ Fie gerul cât de greu/ Ai motorul cu tupeu/ Maşină cu zurgălăi.”, sunt câteva dintre versurile melodiei.

Piesa dedicată soferilor şi interpretată de Orlando, poate fi ascultată  accesând link-ul următor:

http://youtu.be/Ij1OS0ecYBE

Matinalii 21, Manuel Dinculescu, DJ Andi, Orlando şi Anca Maco, se aud în fiecare dimineaţă la Radio 21, de luni până vineri, între orele 06:30 şi 10:00.

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending