Connect with us

Eurovision

Ascultă piesa “Miracle” pe care Ovi și Paula Seling o vor înscrie în Preselecția Națională Eurovision 2014!

Published

on

 

În urmă cu câteva minute, Libertatea a prezentat, în premieră melodia “Miracle”, pe care Ovi și Paula Seling o vor înscrie în Preselecția Națională Eurovision 2014, în speranța că vor obține biletul pentru Copenhaga.

“Este o compoziţie scrisă de mine şi Phillip Halloun (originar din Copenhaga, care a participat anul trecut la Eurovision-ul, selecţia din Danemarca, ca şi artist/autor). Piesa se numeşte “Miracle” şi sper ca numele să însemne şi un “miracol” pentru România. Mai exact, îmi doresc ca, pentru prima oară, să câştigăm concursul, cu acest nou duet pe care îl fac cu Paula Seling. Noi ne-am dorit să reedităm succesul din 2010 şi chiar să-l depăşim.Şi am promis că nu vom face acest lucru, adică nu vom participa, decât dacă voi reuşi să scriu o piesă la fel sau chiar mai bună decât cea de acum 3 ani. Consider că am reuşit, sunt foarte mulţumit de varianta finală a piesei, de producţie (am colaborat cu cei de la Beyond 51), de vocal performance-ul nostru şi pot spune că suntem pozitivi, din nou, pentru această competiţie. Faptul că Eurovision 2014 va avea loc într-o ţară scandinavă va avea avantajele sale, aşa cum a fost în 2010, pentru că eu am şi cetăţenie norvegiană, iar co-autorul piesei este danez, casele de discuri şi publishing cu care sunt eu semnat sunt din Norvegia şi Suedia, deci putem avea un aparat de PR şi susţinere puternică, care ajută la votare, plus că echipa de producţie este din Norvegia şi Danemarca. Credem foarte mult în şansa noastră, iar dacă noi vom avea, încă o dată, oportunitatea de a reprezenta România, anul viitor, sigur vom ajunge printre primii clasaţi. Merg chiar mai departe şi cred chiar că putem aduce Eurovision în ţara noastră în 2015!”, a declarat Ovi.

Cuplul Paula Seling și Ovi a mai reprezentat România la Eurovision, în anul 2010, obținând un senzațional loc 3.

Votaţi AICI în semifinala premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Eurovision

Consiliul de Administraţie al TVR a aprobat participarea la Eurovision 2019

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Consiliul de Administraţie (CA) al TVR a aprobat înscrierea României la cea de-a 64-a ediţie a Eurovision Song Contest (ESC), în limita bugetului aprobat pe anul 2019.

Potrivit calendarului stabilit de European Broadcasting Union (EBU), organizatorul competiţiei, lista finală a ţărilor înscrise urmează a fi anunţată la finalul anului. Anul viitor, competiţia muzicală va avea loc în Israel, în luna mai, după ce Netta a câştigat Eurovision 2018 de la Lisabona, cu piesa “Toy”.

Concursul Eurovision este cea mai importantă competiţie muzicală internaţională, organizată de EBU – cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa. European Song Contest (ESC) se desfăşoară în fiecare an, începând din 1956. Show-ul este unul dintre cele mai longevive şi mai urmărite programe de televiziune din lume, fiind transmis atât în Europa, cât şi în Australia, Asia şi Statele Unite.

Televiziunea Română, membră a EBU, este organizatoarea Selecţiei Naţionale şi participă la competiţia europeană din anul 1993.

Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, interpretată de Mihai Trăistariu.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Netta Barzilai a ajuns la Tel Aviv. Câştigătoarea Eurovisionul a spart trofeul primit la Lisabona!

Published

on

Foto Credit: Getty Images
 

Câştigătoarea concursului Eurovision de anul acesta a ajuns acasă şi a fost întâmpinată de fani cu ovații, anunta Telejurnalul TVR. 

Imediat după ce a primit trofeul de sticlă, de emoţie, l-a scăpat pe jos şi l-a făcut ţăndări. Din fericire, însă, organizatorii aveau unul de rezervă, aşa că Netta Barzilai nu a plecat acasă cu mâna goală.

Încă de la aeroport, Netta a promis un mare concert, chiar diseară, la Tel Aviv, împreună cu mai mulţi artişti.

Mulţi israelieni sunt mândri de Netta şi spun că, în acest moment, e unul dintre cei mai importanţi ambasadori ai ţării.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Eurovision

Eurovision 2018 a fost castigat de Israel cu melodia “Toy”

Published

on

Foto Credit: TVR
 

Israel a câștigat finala Eurovision 2018 de la Lisabona, Portugalia. Cântăreața în vârstă de 25 de ani, Netta Barzilai, a interpretat piesa Toy și a cumulat 529 de puncte. Pe locul al doilea şi al treilea s-au clasat Cipru, cu 436 de puncte, respectiv Austria, cu 342 de puncte.

Netta Barzilai, reprezentanta Israelului, a câștigat finala Eurovision 2018, cu piesa ‘Toy’, pe scena Altice Arena din Lisabona, Portugalia.

Israelianca a fost marea favorită încă din săptămânile care au precedat semifinalele. Piesa ‘Toy’ este un apel la emanciparea femeilor împotriva tuturor formelor de hărţuire.

Israel a primit 529 de puncte.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement
Advertisement Https://Www.Autodoc24.RO

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement
Advertisement

Trending