Aseară, la “Tu urmezi!”, situații pline de neprevăzut și răsturnări inedite de situație! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Aseară, la “Tu urmezi!”, situații pline de neprevăzut și răsturnări inedite de situație!

Published

on

Foto Credit: KANAL D

#În runda finală, 150 de secunde pentru 290.000 de lei

Ediția de aseară a game show-ului “Tu urmezi!” a fost presărată cu adrenalină, emoție și multă bună dispoziție. Concurenții, veniți din toate colțurile țării, cu mic și mare, s-au adunat la coadă pentru a răspunde întrebărilor din diferite domenii, adresate de Dan Negru. Nelipsite au fost și personajele care și-au făcut apariția în platou, acestea reprezentând diferite domenii de activitate din care concurenții și-au ales întrebările.

În platou și-a făcut apariția aseară și Sofia Vicoveanca, Doamna cântecului popular românesc, care a pășit cu un set de întrebări pentru unul dintre concurenți din domeniul care a făcut-o celebră și atât de iubită de public.

Jocul a debutat aseară în forță cu Irina, o tânăra care a ales scaunul de campion, după ce a acumulat suma de 170.000 de lei. Concurenții au ocupat, pe rând, scaunul din fața amfitrionului show-ului, situații pline de neprevăzut și-au făcut loc în cadrul ediției de aseară; dacă pentru unii dintre aceștia, emoțiile și-au spus cuvântul și s-au simțit copleșiți, nereușind să facă “Tripleta”, alții au reușit să treacă mai departe sub tirul întrebărilor.  

Răsturnare de situație aseară, Irina a fost detronată, la mustață, de Silvana, care a reușit să acumuleze 190.000 de lei, astfel reușind să ajungă în runda finală.

Nu mai puțin de 290.000 de lei s-au pus la bătaie în runda finală pentru Silvana, care ar fi trebuit să ofere răspunsurile, conform regulamentului emisiunii, în cele 150 de secunde. Deși a reușit să blocheze timpul și să-și securizeze suma la 14.000 de lei, emoțiile și presiunea timpului și-au spus cuvântul, astfel că Silvana nu a reușit să își păstreze suma blocată. “România sau Ungaria, mai puțini locuitori are țara?”, a fost intrebarea care a închis parcursul fabulos  și tensionat al acestei concurente, sub dezamăgirea evidentă a celor din platou. 

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending