miercuri, februarie 21, 2024
More
  AcasăAUDIENȚE TVAseară, la Vocea României, am aflat concurenții pe care îi vom vedea,...

  Aseară, la Vocea României, am aflat concurenții pe care îi vom vedea, vinerea viitoare, în LIVE! Ediția KO-urilor a fost lider absolut de audiență

  Ultima etapă în care antrenorii au decis cu privire la concurenții din echipele lor s-a încheiat aseară, iar trei participanți din fiecare echipă au trecut mai departe. Cu cei 12 concurenți ne vom vedea vinerea viitoare, pe 01 decembrie, în ediția LIVE. 

  Vocea României a fost lider absolut de audiență aseară, în intervalul 20:29 – 24:27, în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD. Emisiunea a înregistrat 6.8 puncte de rating și 26.8% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă, Antena 1 avea 4.1 puncte de rating și 16.2% share. 

  Peste 1.1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:37, aproape 1.8 milioane de români se uitau la Vocea României.

  Echipa Tudor a deschis seara cu un KO senzațional care le-a avut protagoniste pe Raluca Radu, Andra Herța și Norig. În urma prestațiilor, Tudor a decis să meargă mai departe cu Raluca. Alături de ea, în LIVE-uri, vor întregi echipa Alexandra Căpitănescu și Maria Chideanu

  Și Irina Rimes a avut de luat decizii importante în urma prestațiilor din echipa ei. Deși au avut interpretări extraordinare pe scenă, antrenoarea a fost nevoită, pentru ultima dată în acest sezon, să decidă cu cine va merge mai departe. Astfel, Vlad Musta, Delia Constantin și Sandro Machado sunt cei care o vor reprezenta în etapa LIVE.  

  Momente extraordinare au fost pe scenă și din partea concurenților din echipa Horia Brenciu & Theo Rose. Antrenorii au fost emoționați până la lacrimi, însă au fost nevoiți să facă o departajare. Prin urmare, Alexandra Sîrghi, Melisa Antonesi și Gilberta Wilson sunt cele trei concurente care vor reprezenta echipa lor mai departe. 

  Smiley a reușit să aducă pe scenă interpretări care au uimit. Din echipa sa, Johnny Bădulescu, Ana Stănciulescu și Alex Maxim sunt cei care se pregătesc să surprindă și în următoarea etapă.  

  Vineri, de la 20:30, pe scena de la Vocea României se vor auzi doar piese românești! Antrenorii și cei 12 concurenți pregătesc momente de senzație, iar cei de acasă vor fi singurii care vor putea decide cine va merge mai departe, prin vot. Emisiunea Vocea României poate fi urmărită și pe VOYO.

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente