Aseară Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Analize Audiente TV

Aseară Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Cine a crezut că să împrumuți bani de la vecini e treabă ușoară, clar a descoperit aseară că nu e deloc așa. Iar cine a sperat că dacă ar avea bani suficienți pe mână pentru a cumpăra lucruri noi în casă, dar și bijuterii, a greșit și mai tare. De ce? Sigur au înțeles cei de acasă care au urmărit fiecare minut al episodului de ieri din serialul de comedie, Las Fierbinți.

Dacă Firicel a reușit să se angajeze la primărie ca paznic de noapte, se pare că problemele nu au încetat să-i apară. Chiar dacă aparent soția lui este drăguță și îi aduce de mâncare cu un scop clar: ”Să nu mă mai trezești pe mine din somn”, se pare că alte lucruri sunt ascunse acolo. Și Dalida și Aspirina sunt deja pe urmele ei, după ce au sesizat că ”a dat de bani”. Ba mai mult, Dalida e convinsă că mărgelele de la gât sunt de la primarul Vasile: ”Când te place, îți dă niște atenții”.

Pe de altă parte, Giani are și el parte de niște zile grele: se pare că toți vecinii vor să-și recupereze banii pe care i-au împrumutat. Soluția lui: să fugă de ei! Va reuși oare să o țină așa până la capăt sau va fi prins?

Și aseară, episodul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:31. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.4 puncte de rating și 31.6% cotă de piață, cifre mult mari mari față de locul 2, ANTENA 1, care avea doar 7.0 puncte de audiență și 19.5% share. De-a lungul difuzării, peste 1.8 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 20:59, peste 2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV!

De la 20:30, povestea continuă! Se pare că Aspirina și Dalida sunt decise să o pună la punct pe soția lui Firicel ca urmare a comportamentului acesteia, iar Giani va avea parte de reacții din cele mai neașteptate când va învăța de la Rață cum ar trebui să se comporte ca să nu mai dea banii înapoi. Nici de această dată nu ar trebui ratat niciun minut din episod.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending