marți, februarie 27, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăAUDIENȚE TVAseară, românii au experimentat comedia la cel mai înalt nivel! Las Fierbinți...

  Aseară, românii au experimentat comedia la cel mai înalt nivel! Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență

  Joi seară, telespectatorii au trăit momente de neuitat alături de cele mai amuzante personaje. Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență. 

  Dalida și Celentano au participat la „duelul omletelor”, iar Gianina și Firicel au jurizat preparatele. Omleta făcută de Dalida a fost extrem de apreciată: „Îmi vine să o arunc pe aia afară din curte și să te iau pe tine acasă la mine. Îmi iau găini pentru ouă, jur!”, i-a spus Firicel acesteia. Totuși, Celentano a încercat să câștige competiția printr-o metodă neobișnuită. Acesta a pus alcool în omletă și s-a străduit să o flambeze. Însă lucrurile nu au mers conform planului, iar Celentano s-a ales cu toată fața arsă. 

  Primarul Vasile l-a surprins pe omul său de încredere furând din gospodăria sa. Explicația? „Robi Hood veghează asupra celor nevoiași… ăia care n-au cămara plină cu șunci și cu salamuri uscate. Mie de ce nu mi-ați spus, domn’ primar, că aveți atâtea bunătăți atârnate aici?”, i-a spus polițistul printre suspine. Însă nu a trecut mult timp până când primarul a descoperit cine era, de fapt, în spatele acestei operațiuni. „Ce bine arată! Zici că-i mușchiulețul meu de porc”, i-a spus Vasile lui Ardiles când l-a prins mâncând din mezelurile sale. 

  Aseară, episodul din Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:26 – 21:31. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11 puncte de rating și 33.7% cotă de piață, cifre mult mai mari față de locul 2 care avea doar 4.5 puncte de audiență și 13.8% share. De-a lungul difuzării, peste 1.7 milioane de români au trăit comedia la cele mai înalte cote, iar în minutul de aur, la ora 21:10, aproape 2 milioane de telespectatori erau în fața televizoarelor, la PRO TV!

  Noul sezon Las Fierbinți este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Episoadele pot fi urmărite în avans, pe VOYO. 

  Redactia Radar de Media

  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

  Redactia Radar de Mediahttps://www.radardemedia.ro
  Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente