Connect with us

AUDIENȚE TV

Aseară, show-ul „Te cunosc de undeva!” a fost lider de audiență

Published

on

Reclame

Prima ediție a celui de-al 15-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!” a fost sâmbătă lider de audiență pe toate segmentele de public. Câştigătoarea serii a fost Cătălina Grama – Jojo, cu o excelentă transformare în Evora (Taraful de la Vărbilău).

 

Emisiunea prezentată de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși a adunat în fața micilor ecrane 1.678.000 de telespectatori la nivelul publicului din toată țara, în minutul de maximă audiență, de la ora 21:21.

Așadar, la nivelul publicului comercial, 18-49 Urban, Antena 1 a fost aseară, în intervalul de difuzare al emisiunii „Te cunosc de undeva!” (20:00 – 23:20),  lider de piaţă cu 5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 20.6%, urmată de PRO TV, cu 5  puncte de rating și 20,4 % cota de piață. La nivelul întregului public urban, diferenţa a fost însă mult mai mare, emisiunea de la Antena 1 impunându-se ca lider detaşat de audienţă, cu 7.4 puncte de rating şi 22.1% cota de piată, în vreme ce PRO TV înregistra atunci doar 4.2 puncte de rating şi 12.6% cota de piaţă.

De asemenea, la nivelul publicului din toată țara, Antena 1 este cel mai urmărit post de televiziune, cu o audiență medie de 7.5 puncte de rating și 20.9% cota de piață, urmată de PRO TV cu 5 puncte de rating şi 14% cota de piaţă.

Aventura transformărilor a început în forță în cel de-al 15-lea sezon „Te cunosc de undeva!”, cu personaje dintre cele mai diverse, muzică live și multă voie bună. Cei 11 concurenți au intrat în joc cu mare entuziasm, iar jurații Ozana Barabancea (canto), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) și Aurelian Temișan (all the show) au fost impresionați de felul cum aceștia și-au pregătit primele roluri oferite de ruleta personajelor.

            AMI a început în forţă spectaculosul joc al transformărilor, aducând-o pe scena „Te cunosc de undeva!” pe Jennifer Lopez, Adriana Trandafir şi Romică Ţociu i-au lăsat pe toţi fără cuvinte la asemănarea lor cu Maria Ciobanu şi Ion Dolănescu, în vreme ce Adda a făcut show cu „Bella ciao” în varianta Deliei. Nici în acest sezon, Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu nu s-au lăsat mai prejos şi au realizat un moment cu toate elementele necesare, transformați în Mirabela Dauer şi Pepe, iar Tavi Clonda a cântat în travesti un tribut Tina Turner în varianta lui Beyonce, în vreme ce Monica Anghel şi Marcel Pavel au avut parte de o provocare de zile mari cu transformarea în Alicia Keys şi Jay-Z.

Nici pentru Toto Dumitrescu, aflat pentru prima oară în faţa unei astfel de provocări, n-a fost mai uşor, actorul fiind nevoit să se transforme în Snoop Dogg. Totuşi, cea mai bună transformare a serii a fost cea realizată de Cătălina Grama – Jojo, care a imitat-o excelent pe Evora (Taraful de la Vărbilău) şi i-a amuzat foarte tare pe colegii ei.

Prima gală a venit şi cu o premieră: începând din acest sezon, concurenţii vor performa acompaniaţi live de band-ul The Colours. Momentele coregrafice ale serii au fost susținute de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

Cum se vor descurca cei 11 concurenți cu noile roluri atribuite de năstrușnica ruletă a personajelor, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, în cea de-a doua gală a celui de-al 15-lea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!”.

 

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group
Analiza este făcută pe target-urile 18-49 Urban, All urban şi Naţional  
Perioada: 12 septembrie 2020  

 

 

 

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending