„Visuri la cheie” ne-a adus povestea impresionantă a adolescentei Daria - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

„Visuri la cheie” ne-a adus povestea impresionantă a adolescentei Daria

Published

on

Aseară, echipa Visuri la cheie a ajuns în casa unei familii care a întâmpinat multe greutăți. Daria și mama ei locuiau în condiții grele, care le puneau viața în pericol: „De multe ori m-am culcat și am zis: dacă nu ne mai trezim dimineața ?!”, a povestit mama.

 

Puterea celor două de a se bucura de orice lucru mărunt din viață, a impresionat întreaga echipă: „Am știut să ne facem viața frumoasă cu optimism, cu zâmbete. Poate îmi doream o napolitană și nu avea și luam o napolitană de 40 de bani și eram așa fericită, mă simțeam împlinită. Eram și mică și ziceam: uite, am o napolitană și o mănânc și sunt fericită”, a povestit Daria.

Dragoș, Cristina, Laura și Omid au fost impresionați de povestea Dariei și Oniței și au vrut să le ofere tot ce au putut mai bun, din postura de arhitecți, designeri și… oameni. „Plecăm cu inima împăcată pentru că lăsăm o casă plină de energie bună și de lucruri frumoase. Și mulțumirea că fiecare dintre noi și-a făcut treaba cât mai bine”, a mărturisit Laura.

Omid nu a uitat de pasiunea Dariei pentru scris și i-a creat un colț special, unde să-și găsească inspirația: „Orice scriitor are colțișorul lui de inspirație, acolo unde să se poată liniști. Am reușit să creez din acel balcon o încăpere foarte mică, dar o încăpere care te îmbrățișează”, a spus Omid.

Săptămâna viitoare, autocarul Visuri la cheie se va opri în Vișina. Dragoș, Cristina, Alina și Valentin vor cunoaște povestea unui băiat care își crește singur fratele mai mic.

Visuri la cheie crede în oameni !

 

Advertisement

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending