Connect with us

Emisiuni

„Visuri la cheie” ne-a adus povestea impresionantă a adolescentei Daria

Avatar

Published

on

Aseară, echipa Visuri la cheie a ajuns în casa unei familii care a întâmpinat multe greutăți. Daria și mama ei locuiau în condiții grele, care le puneau viața în pericol: „De multe ori m-am culcat și am zis: dacă nu ne mai trezim dimineața ?!”, a povestit mama.

 

Puterea celor două de a se bucura de orice lucru mărunt din viață, a impresionat întreaga echipă: „Am știut să ne facem viața frumoasă cu optimism, cu zâmbete. Poate îmi doream o napolitană și nu avea și luam o napolitană de 40 de bani și eram așa fericită, mă simțeam împlinită. Eram și mică și ziceam: uite, am o napolitană și o mănânc și sunt fericită”, a povestit Daria.

Dragoș, Cristina, Laura și Omid au fost impresionați de povestea Dariei și Oniței și au vrut să le ofere tot ce au putut mai bun, din postura de arhitecți, designeri și… oameni. „Plecăm cu inima împăcată pentru că lăsăm o casă plină de energie bună și de lucruri frumoase. Și mulțumirea că fiecare dintre noi și-a făcut treaba cât mai bine”, a mărturisit Laura.

Omid nu a uitat de pasiunea Dariei pentru scris și i-a creat un colț special, unde să-și găsească inspirația: „Orice scriitor are colțișorul lui de inspirație, acolo unde să se poată liniști. Am reușit să creez din acel balcon o încăpere foarte mică, dar o încăpere care te îmbrățișează”, a spus Omid.

Săptămâna viitoare, autocarul Visuri la cheie se va opri în Vișina. Dragoș, Cristina, Alina și Valentin vor cunoaște povestea unui băiat care își crește singur fratele mai mic.

Visuri la cheie crede în oameni !

 

 

 

Comentarii

Emisiuni

AMI, transformare emoţionantă în Lara Fabian pe scena Te cunosc de undeva!

Avatar

Published

on

              Moment extrem de emoţionant sâmbăta aceasta, în cadrul celei de-a opta gale Te cunosc de undeva!, difuzată de la ora 20:00, la Antena 1. Ruleta a provocat-o pe AMI la o transformare foarte solicitantă, atât din punct de vedere al mesajului pe care îl transmite interpreta, cât şi al piesei.

 

Lara Fabian, cu piesa „Je suis malade” este transformarea care îi va da mari bătăi de cap artistei. „E cu totul şi cu totul special acest moment pentru mine, mai ales că este una dintre piesele preferate ale mamei mele. Şi-a dorit foarte mult să o interpretez, însă, nefiind genul meu, nu am făcut asta. La Te cunosc de undeva! voi face o excepţie şi voi cânta pentru mama sâmbăta aceasta. E un personaj foarte, foarte greu, îmi ies cu totul din zona de confort, are toate ingredientele care să mă pună cu totul în dificultate – mesaj, limba franceză, pe care nu o stăpânesc deloc, interpretare şi îmi doresc din suflet ca acest moment să iasă aşa cum trebuie, ca să îi îndeplinesc un vis mamei mele”, a declarat artista.

Cum se va descurca AMI şi la ce transformări îi va supune din nou ruleta pe concurenţii celui de-al cincisprezecelea sezon Te cunosc de undeva!, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală a transforming show-ului, difuzată sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

O americancă, rudă cu Beyonce, îi uimește pe jurații X Factor cu povestea sa

Avatar

Published

on

            O apariție încă de la primii pași pe scena X Factor, în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, Lakeetra Knowels îi va uimi pe cei patru jurați cu povestea sa de viață!

 

Crescută în Statele Unite ale Americii, Lakeetra Knowels a început să cânte în biserică, încă din copilărie, însă viața și, mai ales iubirea, au determinat-o să se mute în Italia în urmă cu 13 ani. Chiar dacă relația nu a fost una de durată, americanca în vârstă de 46 de ani a rămas în Milano, unde predă muzica la o grădiniță.

 

Numele său, unul cu rezonanță în lumea muzicală internaţională, le-a atras atenția și juraților X Factor, așa că nu au putut să nu o întrebe dacă există o legătura între ea și Beyonce Knowels. „Sunt destul de sigură că suntem înrudite, va trebui să îmi sun bunica la noapte ca să îmi explice exact ce legătură de rudenie avem. Nu suntem atât de apropiate să ne vedem la adunări de familie, dar suntem rude”, a explicat amuzată americanca. Cum vor evalua cei patru jurați prestația sa, dar și ce alți concurenți vor urca pe scena X Factor, telespectatorii vor afla în această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție a sezonului nouă.

Dacă până acum jurații aflau abia la finalul audițiilor ce grupă le va fi repartizată, în cel de-al nouălea sezon X Factor, difuzat în fiecare vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei au fost anunțați încă de la început mentorul cărei grupe vor fi, ceea ce îi va face să ia decizii mult mai strategice.

 

Așadar, Loredana va fi mentorul grupei de băieți sub 24 de ani, Florin Ristei a primit Grupurile, Ștefan Bănică va căuta factorul X în rândul fetelor de sub 24 de ani, în timp ce Delia crede că are categoria câștigătoare: Mixt este grupul pentru concurenți de peste 24 de ani, iar până acum jurata X Factor a câștigat în ambele cazuri când a mai fost mentorul lor, în 2013, alături de Florin Ristei, iar în 2018 împreună cu Bella Santiago.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Emisiuni

Toate măștile jos! Astăzi are loc Marea Finală Masked Singer România

Avatar

Published

on

             Au cântat, au dansat, au oferit detalii despre viața lor și au făcut spectacol costumate din cap până-n picioare. Ultimele 4 vedete se vor demasca în această seară, de la ora 20:30, în Marea Finală Masked Singer România. Una singură va pleca acasă cu trofeul și titlul de cea mai iubită mască.

 

În această seară, Leoaica, Panda, Corbul și Căpcăunul vor urca pentru ultima oară pe scena Masked Singer România și vor încerca să impresioneze cu momentele pregătite. Ca în fiecare săptămână, după fiecare prestație, publicul va vota cea mai bună reprezentație, iar masca ce va aduna cele mai multe voturi va fi desemnată câștigătoare.

Una dintre măști îl va bulversa total pe Codin Maticiuc, care va recunoaște că are o slăbiciune pentru o vedetă din România. „Trebuie să vă fac tuturor o mărturisire. Eu cred în destin și trebuie să vă spun că am o obsesie legată de o vedetă, o domnișoară pe care o urmăresc în online și nu numai. Și crezând în destin, mă gândesc cum ar fi dacă chiar ea s-ar ascunde sub această mască. Este efectiv slăbiciunea mea și cred că în fața noastră, pe scenă, se află Corina Caragea. E feblețea mea, o recunosc în premieră, n-am mai spus asta până acum”, va spune Codin după ce masca va oferi indicii noi despre ea.

 

Ce au pregătit cele patru măști pentru Marea Finală Masked Singer România și cum vor reacționa detectivii Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu atunci când vor vedea ce vedete se ascund sub măștile Leoaicei, Căpcăunului, Corbului și ursului Panda, aflăm în această seară, de la ora 20:30, în Marea Finală a celui mai secretos show de televiziune.

 

 

 

Comentarii

Continue Reading

Facebook

Trending