Connect with us

UTILE

Asertivo.ro are grijă de bunicii noștri

Published

on

 

Bătrânețea este caracterizată printre altele de apariția singurătății. Este normală o astfel de stare deoarece copii și nepoții pleacă în alte locuri pentru un trai mai bun. Pentru ca singurătatea să nu afecteze persoanele în vârstă dar și pentru ca acestea să nu sufere ca urmare a problemelor de sănătate care apar odată cu înaintarea în vârstă este necesar ca acestea să beneficieze de supraveghere continuă. Dacă această activitate nu poate fi realizată de către membrii familiei este recomandată apelarea la serviciile oferite de către un cămin pentru bătrâni. În cadrul unei astfel de instituții persoanele vârstnice beneficiază de tot ceea ce au nevoie pentru a putea trăi așa cum se cuvine. Este drept că apelarea la serviciile oferite de către un cămin de bătrâni este o decizie grea și că persoanele în vârstă își doresc să locuiască în continuare în propria locuință însă vine o vreme când acest lucru nu mai este posibil. Când se întâmplă acest lucru apelarea la căminul de bătrâni este singura soluție viabilă pentru ca persoanele în vârstă să poată trăi într-un confort fizic și psihic ireproșabil. Orice persoană în vârstă merită să trăiască în cele mai bune condiții motiv pentru care aparținătorii acestora trebuie să ia toate măsurile care se impun pentru a se întâmpla acest lucru.

Grija față de persoanele în vârstă trebuie să fie la un nivel foarte ridicat

Înaintarea în vârstă ne face să fim mult mai vulnerabili în față problemelor care apar. Pentru a putea face față vulnerabilităților este necesar ca persoanele în vârstă să beneficieze de o îngrijire specializată. O astfel de îngrijire este oferită în căminele destinate persoanelor vârstnice. Pentru a putea alege cel mai bun cămin pentru bătrâni trebuie avute în vedere o serie de aspecte, câteva dintre cele mai importante fiind următoarele:

 • Gradul de atenție pe care personalul căminului de bătrâni îl oferă modului în care sunt îngrijiți beneficiarii. Este foarte important ca acest grad să fie cât mai ridicat pentru ca beneficiarii să beneficieze de cele mai bune condiții.
 • Experiența avută și notorietatea de care se bucură instituția. Îmbunătățirea serviciilor vine odată cu trecerea timpului. Având în vedere acest aspect este recomandată alegerea unui cămin de bătrâni care are o vastă experiență în cadrul acestui domeniu de activitate. De asemenea, gradul de notorietate de care se bucură căminul pentru bătrâni este un alt criteriu care nu trebuie pierdut din vedere. Înainte de a decide care este căminul în care persoana vârstnică va trăi până la finalul vieții este utilă apelarea la recomandări. Cu siguranță că există multe familii care au apelat la această variantă motiv pentru care există foarte multe recomandări în acest sens.
 • Activitățile pe care le propune. Căminul de bătrâni nu este doar un loc în care persoanele vârstnice trăiesc până în momentul trecerii la cele veșnice ci este locul în care acestea beneficiază de activități fizice, psihice, emoționale, menite să îmbunătățească starea de sănătate a persoanelor vârstnice. Nu toate căminele pentru persoane vârstnice oferă astfel de activități motiv pentru care trebuie acordată o atenție deosebită acestui aspect.
 • Calitatea și specializările avute de către persoanele care lucrează în cadrul căminului pentru bătrâni. Bunicii noștri merită să aibă parte de cel mai bun tratament. Pentru a se întâmpla acest lucru este necesară alegerea unui cămin în cadrul căruia lucrează personal specializat care oferă o calitate umană foarte ridicată. Omenia și empatia sunt două calități care trebuie avute de fiecare persoană care lucrează într-un astfel de mediu.

 

De peste 7 ani de zile, https://www.asertivo.ro/ are grijă de bunicii noștri

Implementând un concept nou care se traduce printr-un centru de îngrijire și recuperare medicală, ASERTIVO are grijă de părinții și bunicii noștri. Pentru că specialiștii care lucrează în cadrul acestui cămin pentru bătrâni înțeleg cât este de greu pentru persoanele vârstnice să se despartă de casa în care au locuit o viață întreagă au implementat o serie de măsuri menite să transforme căminul pentru bătrâni într-o locuință confortabilă pentru persoanele care au nevoie de îngrijire. Această strategie a demonstrat și continuă să demonstreze utilitatea ceea ce este îmbucurător pentru toate persoanele care lucrează în cadrul acestui cămin pentru bătrăni. Persoanele care aleg să se cazeze în cadrul acestui cămin de bătrâni vor beneficia de următoarele situații:

 • Condițiile de cazare sunt similare cu condițiile de cazare oferite de către un hotel de 4 stele.
 • Asistența medicală non stop.
 • Organizarea de activități culturale.
 • Organizarea de zile de naștere sau de petreceri cu tematică.
 • Recuperare medicală.
 • Posibilitatea de a apela la consiliere psihologică.
 • Terapie ocupațională. Menirea acestei activități este de a oferi persoanelor vârstnice senzația că acestea sunt utile chiar dacă au o vârstă înaintată.
 • Îngrijire și igienă personală.

Acestea sunt doar o parte dintre activitățile de care se bucură persoanele care urmează să se cazeze în cadrul acestui cămin pentru bătrâni. Pentru a afla cât mai multe detalii despre ce înseamnă profesionalismul în domeniul îngrijirii persoanelor vârstnice trebuie luată legătura cu persoanele care se ocupă de destinul acestui cămin pentru bătrâni.

Concluzii

Bătrânețea este acea perioadă a vieții în care persoanele vârstnice trebuie să fie tratate cu foarte multă empatie, dragoste, afecțiune și atenție. În situația în care copii sau nepoții nu pot face acest lucru este recomandată apelarea la serviciile oferite de către un cămin de bătrâni. Având în vedere beneficiile oferite, căminul de bătrâni ASERTIVO este alegerea pe care trebuie să o facă orice copil/nepot care își dorește ce este mai bine pentru părinți/bunici.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending