Connect with us

Life Style

Ashton Kutcher ocupa prima pozitie in topul celor mai bine platiti actori de televiziune americana

Avatar

Published

on

Prima pozitie in topul celor mai bine platiti actori de televiziune americani este ocupata de Ashton Kutcher, al carui onorariu ajunge la impresionanta suma de 24 milioande de dolari, dupa cum ne informeaza editorii revistei Forbes, citati de Mediafax.

Ashton Kutcher, in varsta de 35 de ani,  a inceput sa joace in serialul de comedie “Doi barbati si jumatate/ Two an a half men” s in 2011, dupa ce producatorii show-ului l-au concediat pe fostul protagonist, Charlie Sheen, a ocupat pentru al doilea an consecutiv primul loc in topul celor mai bine platiti actori din televiziunea americana. Actorul american a obtinut venituri de 24 milioane de dolari in perioada iunie 2012 – iunie 2013.

Editorii de la Forbes noteaza, totodata, ca Ashton Kutcher castiga multi bani si in calitate de investitor in companii care activeaza in domeniul tehnologiilor moderne.

Pe locul al doilea se afla colegul sau din distributia serialului “Doi barbati si jumatate” Jon Cryer, care primeste un onorariu anual de 21 milioane de dolari.

Actorul de comedie Ray Romano, protagonistul serialului “Everybody Loves Raymond”, care s-a incheiat in urma cu opt ani, ocupa pozitia a treia, cu venituri de 16 milioane de dolari. Cea mai mare parte din aceasta suma provine din drepturile de redifuzare a acestui serial de comedie produs de postul CBS.

Neil Patrik Harris, protagonistul serialului de comedie “How I Met Your Mother”, difuzat tot de CBS, a debutat in acest top, impartind locul al patrulea cu Mark Harmon, starul serialului politist “NCIS”, cu un onorariu de 15 milioane de dolari fiecare.

Patrick Dempsey, unul dintre starurile serialului “Anatomia lui Grey”, produs de ABC, ocupa pozitia a cincea, cu un onorariu de 13 milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bine platiti actori din industria de televiziune americana este completat de Tom Allen (11 milioane de dolari), Angus T. Jones (11 milioane de dolari), Michael C. Hall (10 milioane de dolari) si Charlie Sheen (10 milioane de dolari).

Editorii revistei Forbes au intocmit acest top in urma unor discutii purtate cu producatorii, agentii, managerii si cu alti reprezentanti din industria de televiziune americana. Ei au precizat totusi ca estimarile lor nu au inclus cheltuielile generate de salariile platite managerilor si agentilor actorilor si nici “alte costuri generate de statutul de vedeta”.

 

Comentarii

comments

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending