Connect with us

Reality Show

ASIA EXPRESS Adriana Trandafir și Maria Speranța au obținut prima imunitate din Georgia

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Luni seară, Adriana Trandafir și Maria Speranța au obținut prima imunitate din Georgia, după o zi plină de misiuni grele, în cea de-a șasea etapă Asia Express- Drumul Împăraților. Pentru cuplul mamă-fiică este prima imunitate câștigată de-a lungul concursului, motiv pentru care bucuria celor două a fost pe măsură: ”Îi mulțumesc Mariei Speranța pentru încurajări, fără ea nu aș fi putut să fac nimic! Nu aș fi crezut că este atât de puternică și curajoasă, a mărturisit Adriana Trandafir cu ochii în lacrimi.

Telespectatorii au urmărit în număr mare cea de-a doua ediţie a stage-ului cu numărul şase, emisiunea impunându-se ca lider de audienţă nivelul publicului comercial. Conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider de audienţă cu o medie de 8.4 puncte de rating și 26.1% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7.7 puncte de rating și 23.7% cota de piață.

Diseară, de la 20:30, aventura continuă la Asia Express- Drumul Împăraților pentru cele cinci echipe rămase în joc, ce se vor lupta pentru a obține a doua imunitate a etapei. Cursa nu va fi deloc ușoară, căci drumul sinuos de aproximativ șase ore până la ultima misiune a zilei va fi blocat de o avalanșă de zăpadă: ”Mi s-a făcut greață, îmi era rău în mașină, iar la un moment dat am văzut drumul blocat. Pentru mine a fost un coșmar acest drum, va mărturisi Francesco. Cum vor trece vedetele peste acest moment, telespectatorii Antena 1 pot afla în această seară.

Tot diseară, tensiunea acumulată va scoate scântei într-un joc de imunitate în care strategiile fiecărei echipe vor fi scoase la înaintare: ”Jocul s-a transformat într-o luptă. Asta cred că a fost cea mai grea amuletă de până acum și la propriu și la figurat. Părea să fie distractiv, dar de la un moment dat nu a mai fost deloc!”, va afirma Estera. 

            Cum se vor descurca vedetele în a treia zi de pe teritoriul Georgiei, ce echipă va adjudeca amuleta și care dintre cupluri va obține imunitatea, telespectatorii Antena 1 pot afla diseară, de la 20:30, în cea mai nouă ediție Asia Express- Drumul Împăraților.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National
Perioada 25 octombrie 2021
Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending