Connect with us

UTILE

Asigurarea de sănătate privată – must have in 2020

Avatar

Published

on

Dacă ai avea 10 secunde să definești sănătatea, ce răspuns ai da? Ai privi-o ca pe un proces constant de care trebuie să ai grijă în mod consecvent sau, mai degrabă, ca pe o sumă de simptome care trebuie tratate în momentul în care apar?

Cu toate că până nu demult răspunsul publicului din România ar fi înclinat substanțial către cea de-a doua variantă, oamenii au devenit tot mai interesați de înțelegerea factorilor care compun o stare bună de sănătate și o stare generală de bine. Acest lucru înseamnă că astăzi răspunsurile converg spre viziunea care presupune că o sănătate bună reprezintă un proces continuu în care alimentația și mișcarea devin piloni importanți pe care se clădește un stil de viață sănătos.

Dieta echilibrată, care oferă nutrienții necesari organismului, respectarea unui interval minim de exerciții fizice în fiecare zi, dar și a unui calendar în ceea ce privește analizele medicale periodice se încadrează în planul mai larg al prevenției. Publicul din România începe să fie tot mai interesat de adoptarea obiceiurilor sănătoase și de implementarea în stilul de viață a instrumentelor moderne care facilitează o mai bună analiză a stării de sănătate – de la aplicațiile de monitorizare a pulsului, până la accesarea unei polițe de asigurare medicală privată.

Prin intermediul unei astfel de asigurări de sănătate de la companii precum MediHelp Internațional, românii pot accesa servicii medicale de cea mai înaltă calitate din cadrul unei rețele internaționale de peste 425000 de clinici și spitale. O asigurare acoperă costurile pe care le implică majoritatea procedurilor medicale de diagnosticare și tratament și le oferă pacienților o plasă de siguranță împotriva dezechilibrului financiar care poate apărea în urma unei afecțiuni grave al cărei tratament este unul costisitor. Printre cele mai importante beneficii, alături de întinderea globală a serviciilor medicale la cele mai înalte standarde, o reprezintă acoperirea costurilor investigațiilor medicale de prevenție.

Descoperirea unei probleme grave de sănătate în fază incipientă și tratarea acesteia la timp, fără urmări serioase, le oferă pacienților un grad foarte mare de siguranță în ceea ce privește starea lor de sănătate.

Care este diferența dintre un abonament medical și o asigurare medicală privată

Abonamentul medical este deductibil fiscal într-o anumită limită și joacă un rol fundamental în prevenția sau rezolvarea problemelor medicale cu o complexitate mică sau medie, cu o limitare în cadrul unei rețele locale de clinici. Sunt concepute pentru a facilita monitorizarea și evaluarea constantă a stării de sănătate, ceea ce va duce la depistarea timpurie a afecțiunilor medicale, dar nu acoperă tratamentele pentru afecțiunile complexe, ale căror costuri sunt ridicate.

În comparație cu abonamentul medical, beneficiile unei asigurări medicale de la MediHelp au în vedere punerea la dispoziția pacienților a soluțiilor pentru diagnosticarea, tratarea și depășirea problemelor de sănătate cele mai complexe. Cu ajutorul asigurării private, pacientul primește garanția accesului la cele mai prestigioase instituții medicale din țară sau din străinătate, un timp de așteptare redus, posibilitatea alegerii medicului care să se ocupe de caz sau cele mai recente modalități de tratament sau tehnologii de diagnosticare.

Românii sunt tot mai interesați de prevenirea problemelor de sănătate în detrimentul tratării lor abia atunci când simptomele nu mai pot fi ignorate, ceea ce arată un grad ridicat de maturitate socială. Acest lucru le permite companiilor care oferă asigurări medicale, precum MediHelp, să își extindă serviciile pe care le oferă clienților pentru a acoperi o parte cât mai mare a nevoilor acestora. Astfel, prin platformele de asigurare împotriva cancerului și cea de Second Opinion, MediHelp înglobează servicii complexe prin care asigură pacienților o serie de instrumente eficiente de diagnosticare și tratamente la instituții medicale cu cea mai bună reputație medicală din lume.

Trecerea spre un comportament de prevenție de la cel de tratare a problemelor transformă piața din România într-o oportunitate importantă pentru furnizorii de servicii medicale private. Pe fondul creșterii nivelului de trai și al gradului de atenție oferită sănătății a oamenilor, asigurările private devin unul dintre instrumentele preferate ale acestora pentru a accesa serviciile medicale la calitatea pe care o așteaptă. Cu un sistem național de sănătate tot mai aglomerat, în care subfinanțarea duce la deficiențe de infrastructură medicală, o asigurare medicală privată își arată încă o dată avantajul pentru că oferă accesul la servicii medicale la furnizorii privați. Toate aceste motive au făcut ca, în ultimii ani, percepția publicului din România în privința asigurărilor private de sănătate să evolueze considerabil și să genereze o creștere a acestei piețe cu peste 20% în ultimul an.

Alege planul de asigurare cel mai potrivit nevoilor tale și fii sigur că în 2020 nu îți neglijezi starea de sănătate!

Comentarii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UTILE

De Ziua Copilului, citeşte-i celui mic o poveste ! Recomandări de cărţi pentru copii

Avatar

Published

on

            Cei mici au nevoie mereu de atenţia noastră, dar astăzi, de Ziua Copilului, totul este mai special. Nu strică să dăm în mintea lor şi să devenim şi noi copii, măcar pentru o zi. Cărţile sunt un mod distractiv, educativ şi mereu la îndemână atunci când vrem să petrecem un timp de calitate cu prichindelul. Poveştile sunt adevărate călătorii ce fac apel la imaginaţie şi ne aduc mai aproape. În continuare, vă prezentăm câteva sugestii de lecturi pentru copii mici, care cu siguranţă vor fi şi pe placul părinţilor.

 

Poveştile de aur ale copilăriei – Tony Wolf, o carte ce nu trebuie să lipsească din biblioteca nici unui copil. Frumos ilustrată, în cele 480 de pagini sunt cuprinse cunoscutele poveşti ale fraţilor Grimm, ale lui Hans Christian Andersen, Charles Perrault, Carlo Collodi, dar şi fabulele lui Esop, minunate basme englezeşti, ruseşti şi orientale.

 

Din îndrăgita serie Pettson şi Findus, creată de Sven Nordqvist este greu să alegem o singură carte. Dar pentru că astăzi este Ziua Copilului, să fie pentru toţi cei mici Tortul de Clătite. Povestea bătrânului fermier Pettson şi a motanului său vorbăreţ Findus este un adevărat fenomen în Suedia, ţara de origine, dar şi în lume. Cartea a inspirat şi o serie animată, difuzată în România pe Minimax.

 

Aventurile iepuraşului Matei sunt poveşti pline de farmec şi umor, cu un important conţinut educativ. Iar ilustraţiile în culori calde şi bogate în detalii ale lui Eve Tharlet, completează minunat textul Brigittei Weninger. De ziua lui, Matei vrea ca orice copil să găsească pe cineva care să-i citească poveşti, să-l înveţe jocuri noi şi să petreacă timp cu el.

 

Orice ar face ursuleţul Martin, părinţii săi îi spun că este fie prea mare, fie prea mic. Pentru că nu îi place deloc acest lucru, vrea să-şi facă parinţii să înţeleagă cum se simte când i se spune că nu este potrivit pentru un anumit lucru. De data aceasta Eve Tharlet dă viaţă poveştilor scrise de Catherine Leblanc, într-o carte ce îi va ajuta pe copii să simtă că îngrijorările lor sunt înţelese.

 

Cine a mai auzit de Bufniţa care se temea de întuneric ? Poate şi copilului îi este frică să adoarmă cu lumina stinsă, însă povestea micuţului pui de bufniţă Buf, îl va convinge că nu avem de ce să ne temem de întuneric. Pline de umor şi învaţăminte, cărţile cu animale ale lui Jill Tomlinson sunt apreciate în toată lumea de copiii care vor o poveste bună. Lectură recomandată de la vârsta de 7 ani.

 

Atunci când în familie apare încă un frăţior sau o surioară, copilul cel mare se întreabă dacă părinţii îi iubesc pe amândoi la fel de mult. Acum este rândul lui Buni să-i arate lui Mo, nepoţelul cel mare, că în inima ei este loc de Iubire cât pentru doi. O carte emoţionantă scrisă de Jane Chapman, unde protagoniştii sunt tot o familie simpatică de bufniţe.

 

Fie că sunt Poveşti cu pisicuţe sau Poveşti cu căţeluşi, cărţile scrise de autoarea britanică Holly Webb sunt perfecte pentru prima lectură a celui mic. Întâmplările simpatice sau înduioşătoare cu animăluţele drăgălaşe, au mare succes la publicul tânăr şi s-au vândut în milioane de exemplare la noi în ţară.

 

            Acestea sunt doar câteva idei de cărţi pentru cei mai mici dintre cititori. Ordinea este una aleatorie, fiecare având la bază idei unice şi frumoase. Poveştile dezvoltă gândirea şi imaginaţia şi chiar dacă cel mic ştie deja să lectureze singur, nu strică să citiţi împreună o carte şi să porniţi în noi aventuri ale copilăriei.

Comentarii

Continue Reading

UTILE

STREAMDEMIX este un concept de evenimente cu și fără public, unic în România.

Avatar

Published

on

Dorim să realizăm o experiență culturală și muzicală inedită prin videouri și organizarea de evenimente cu public în locații unice din România și Europa.

Scopul nostru este promovarea zonelor și monumentelor istorice a României, locații nonconformiste prin intermediul muzicii electronice, prin intermediul videourilor și social media, dar și promovarea talentelor muzicale din țară și nu numai!

Fiecare concert va avea loc în locații diferite!

Fondatorii STREAMDEMIX :
Dragoș Mărginean
Ionuț Bucur

Ambii fondatori au o experiență de peste 10 ani în domeniul muzical, evenimente private dar și evenimente publice(festivaluri, party-uri outdoor și indoor).Amândoi au organizat și au făcut parte din echipe de organizatori evenimente mici, medii si mari!din echipe organizatoare de diverse evenimente!

Facebook :
https://www.facebook.com/streamdemixevents/

Instagram :
https://www.instagram.com/streamdemix/

Twitter :
https://twitter.com/streamdemix

Prezentare Video :
https://www.youtube.com/watch?v=cRVTvXnDHQ0 

Comentarii

Continue Reading

UTILE

De ce sunt balerinii o piesă must-have în garderobă

Avatar

Published

on

Garderoba unei femei trebuie să conțină numaidecât o mulțime de piese importante. Asta deoarece cu cât există mai multe piese vestimentare în garderobă cu atât există mai multe oportunități de asortare. Ținutele vor fi apoi mai ușor de ales și totodată poți impresiona mereu cu ținute inspirate.

Totuși, nu ne referim acum strict la îmbrăcăminte, deoarece la fel de important este totodată să ai și cât mai multe perechi de încălțăminte de diferite tipuri și stiluri.

Balerinii sunt considerați astăzi o piesă must-have. Iar despre motivele pentru care trebuie să ai și tu balerini în garderobă vom vorbi în acest articol.

Astfel, dacă încă nu cunoști întreg potențialul acestui tip de încălțăminte, cu siguranță acest articol te va ajuta să o faci.

Versatilitate la cel mai înalt nivel

Versatilitatea reprezintă unul dintre capitolele la care balerinii se remarcă. Ei bine, acest tip de încălțăminte poate fi asortat la o mulțime de ținute din diferite stiluri vestimentare, așa că va fi nu de puține ori o soluție salvatoare.

Poți purta balerini atât la ținutele tip office cât și la cele casual, iar uneori cu puțină inspirație le vei putea adăuga și la ținutele elegante. Vor deveni foarte rapid o categorie de încălțăminte de care te vei îndrăgosti!

Confortul vine la pachet cu noii tăi balerini

Dacă vei alege să comanzi acum o nouă pereche de balerini, atunci confortul va fi inclus și el în colet. Iar asta deoarece este un alt aspect cu care se remarcă balerinii. Sunt un tip de încălțăminte ușoară și totodată foarte prietenoși cu picioarele tale, așa că nu vei simți oboseala nici măcar după ore întregi de mers și stat în picioare.

Vei dori să porți balerini zilnic și cu siguranță vei adăuga mai multe modele în garderoba ta!

Se potrivesc oricărei staturi

Nu puține sunt cazurile când nu poți purta anumite tipuri de încălțăminte doar pentru că ești prea scundă sau poate prea înaltă. Ei bine, astfel de situații nu se întâlnesc și în cazul balerinilor. Iar asta deoarece aceștia sunt o alegere inspirată indiferent de statura ta. Poate că va fi nevoie de anumite trucuri însă cu siguranță vei reuși să porți balerini cu mult stil și cu atitudine.

Nu este un tip de încălțăminte scumpă

Poate că îți dorești o mulțime de modele de încălțăminte, însă prețul lor nu îți permite să le adaugi pe toate în garderoba ta. Ei bine, iată un motiv în plus pentru care balerinii reprezintă o piesă must-have în orice garderobă: sunt foarte ușor de procurat. Iar asta deoarece prețul lor nu este deloc piperat, ba chiar poate fi considerat accesibil fără rețineri.

Vei putea adăuga în coș mai multe modele de balerini atrăgători fără a-ți goli întreg portofelul, ceea ce îți va aduce desigur foarte multă satisfacție.

Iar dacă te întrebi de unde poți cumpăra balerini atrăgători, de calitate, confortabili și totodată la un preț accesibil, atunci Tocmania.ro este răspunsul! Vei găsi balerini la modă cu care sigur te vei mândri!

Comentarii

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Trending

google.com, pub-4886972132153269, DIRECT, f08c47fec0942fa0