Asigurarile de viata de la Asirom - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Asigurarile de viata de la Asirom

Published

on

Pentru majoritatea dintre noi, viata este o serie de repere importante care ne pot determina sa ne gandim la viitor. Inevitabil, cand reflectam asupra anilor prin care am trecut, nu ne putem abtine sa nu ne gandim la ce se poate intampla cu oamenii pe care ii vom lasa in urma.

Este posibil ca persoanele care depind in prezent de tine sa devina responsabile financiar pentru oricare dintre datoriile sau cheltuielile tale restante, cum ar fi creditul ipotecar, imprumuturile bancare sau chiar costurile de inmormantare.

Chiar daca ai fost atent la investitiile tale de-a lungul vietii si nu ai niciun fel de datorii restante, s-ar putea sa iti doresti pur si simplu sa lasi o mostenire celor dragi, sa contribui la bunastarea lor financiara in lipsa ta sau sa asiguri o suma pentru a acoperi costurile de inmormantare pe care acestia le vor suporta.

Asigurarea de viata este una dintre cele mai importante achizitii financiare pe care le poti face pentru a sustine toate aceste aspecte si merita sa iti aloci niste timp pentru a analiza toate optiunile disponibile in vederea obtinerii politei care se potriveste cel mai bine cu nevoilor tale.

La Asirom, fiecare polita de asigurare de viata este diferita si poate fi personalizata dupa preferintele tale si bugetul pe care doresti la il investesti!

Asigurarea de viata Easy Life

Acest plan de asigurare se adreseaza persoanelor fizice, cu varsta cuprinsa intre 18 si 69 de ani, rezidenti in Romania. Produsul Easy Life acopera riscul decesului din orice cauza si alte trei riscuri suplimentare, avand grija de tine si de familia ta in situatia nefericita a producerii unui risc.

Asigurarea de viata Easy Life de la Asirom nu necesita examinare medicala, poate fi cumparata la pachet cu alte produse de asigurare si ofera un grad de acoperire superior pentru un buget accesibil. Printre riscurile incluse in aceasta polita, Easy Life acopera costurile pentru:  deces din accident, invaliditate permanenta, interventii chirurgicale, printre altele.

Advertisement

Asigurarea de viata Sana Family

Sana Family este un produs de asigurare de sanatate care protejeaza persoana asigurata, cat si membrii familiei.
In ceea ce priveste criteriile de obtinere, se poate asigura orice persoana fizica, cu varsta intre 18 si 64 ani, rezident in Romania, alaturi de sot sau sotie, copii sau rude de gradul I, cu varsta cuprinsa intre 1 si 64 ani la inceperea asigurarii.

Aceasta asigurare acopera chiar si cele mai grave probleme de sanatate: spitalizari, interventii chirurgicale sau invliditate din accident sau boala, accident vascular cerebral, cancer, infarct miocardic acut, insuficienta renala cronica, scleroza multipla etc.

Si pentru ca se adreseaza familiilor, aceasta asigurare ofera 20% reducere pentru 2 membrii ai familiei, respectiv 30% reducere daca incluzi in asigurare 3 sau mai multi co-asigurati.

Asigurarea de viata Life Protect

Life Protect este o asigurare de viata simpla si flexibila ce confera protectie financiara in caz de deces din orice cauza, avand totodata acoperire si pentru trei riscuri suplimentare, incluse in contractul de asigurare.

Life Protect de la Asirom este destinata persoanelor fizice, cu varsta cuprinsa intre 18 si 74 de ani, rezidenti in Romania.

In functie de riscurile pe care vrei sa le acoperi in aceasta asigurare, ai la dispozitie 2 tipuri de pachet: standard sau extra.

Advertisement

Asigurarea Life Protect nu necesita examinare medicala, poate fi cumparata la pachet cu alte produse de asigurare si ofera un grad de acoperire superior la un buget accesibil.

Nu te-ai hotarat inca? Pentru mai multe detalii despre aceste planuri de asigurari si multe altele, poti lua oricand legatura cu un reprezentant Asirom!

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending