Connect with us

Seriale

„Așii amanetului” și “Așii amanetului: Africa de sud”, premiera pe History, în fiecare luni

Published

on

HISTORY a pregătit noi episoade din seria de succes ”Așii amanetului”, din 9 februarie, începând cu ora 21:00.

Celebrul serial va continua să prezinte lumea interesantă a caselor de amanet, în cel de-al 13-lea sezon. La “Gold & Silver” din Las Vegas, Rick și familia lui conduc afacerea, iar între cei trei sunt certuri, dar şi prietenie la fiecare pas. Ei îşi folosesc cunoştinţele şi instinctul pentru a evalua articolele aduse la amanet, de la cele obişnuite la cele cu adevărat încărcate de istorie, cum ar fi sabia unui ofiţer de cavalerie, o motocicletă Harley Davidson şi chiar un set de saci de box care i-au aparţinut lui Rocky Marciano. Trebuie să descopere ce este fals şi ce e veritabil şi vor dezvălui răspunsul la întrebări precum: “Care este povestea acestui obiect?” şi “Cât valorează?”.

O nouă serie din Așii amanetului, ce are loc în Africa de Sud, va avea premiera luni, 2 martie, când va fi difuzat un episod dublu, începând cu ora 22:00.

FOTO Asii Amanetului Africa de Sud (1)

Situat în Johannesburg, cunoscut ca Orașul de Aur, “Așii Amanetului: Africa de Sud” deschide ușile casei de amanet Cash Inn, unde proprietarul Roy Peretz, partenerii săi de afaceri Eytan și Liel și asistentele Irene și Solly întâlnesc clienți de toate tipurile, care vin să amaneteze sau să vândă tot felul de obiecte ciudate și neașteptate.

Cultura bogată și diversă a Africii de Sud este o sursă nesecată de comori și artefacte din trecut și din prezent, de la mașini puternice la automobile militare, care trec pragul casei de amanet în fiecare zi. Fie că este o trusă antică de vânătoare Khoi-San, o monedă Boer War sau un Pontiac Firebird, totul are o poveste și un preț.

Roy și echipa sa negociază cu cei veniți în casa de amanet pentru cel mai bun preț, ajutați de-a lungul drumului de către experți în antichități și cultură pop. Situațiile comice care au loc în camera din spate a magazinului de amanet, combinate cu istoria fiecărui obiect adus în magazin, formează o călătorie amuzantă printre cele mai ascunse secrete ale unei națiuni. La „Așii amanetului: Africa de Sud” un singur lucru este sigur: toată lumea se poate aștepta la neprevăzut.

Mai multe informații despre seriale  sunt disponibile pe site-ul oficial HISTORY.

CITEȘTE ȘI:

[sam id=”11″ codes=”true”]

Comentarii

comments

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Marius

    30 ianuarie 2015 at 19:26

    Abia astept sa vad si cum e edita din Africa de Sud.
    Cea Cajun si cea din UK nu s-au ridicat la acelasi nivel.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

MENIU

pentru sufletul tau

IN Trending