Connect with us

UTILE

Asociația pastel alături de Wave Studio dotează Centrul Școlar de Educație Incluzivă Roșiorii de Vede cu materiale educaționale pentru copiii cu nevoi speciale

Published

on

Reclame

Asociația pastel, organizație non-profit, împreună cu partenerul Wave Studio, o companie de tehnologie care dezvoltă aplicații mobile, au dotat Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Roșiorii de Vede cu materiale educaționale pentru copiii cu nevoi speciale. Organizatorii au contribuit la amenajarea spațiului și, cu ajutorul voluntarilor, au pictat pereții sălii care a devenit ulterior Ludotecă.

Prin intermediul acestei activități, cei doi parteneri își propun să sprijine dezvoltarea copiilor cu diferite deficiențe și tulburări din spectrul autist, folosindu-se de materiale interactive, demonstrate ca fiind cele mai eficiente în a-i ajuta pe copii în dezvoltarea lor personală, socială și educațională.

„Pentru Wave Studio investițiile în educație sunt prioritare când alegem proiectele sociale în care ne implicăm. Alături de Asociația pastel deschidem o nouă Ludotecă, de data aceasta în Roșiorii de Vede, pentru că apreciem efortul și devotamentul cadrelor didactice implicate și știm că acești copii au nevoie de o atenție sporită în viața de zi cu zi, dar și de o Ludotecă care să îi susțină în procesul de învățare”, spune Vlad Andrieș, Managing Partner Wave Studio.

„Ne bucurăm că împreună cu Wave Studio și voluntarii proiectului am reușit să fim mai aproape de acesți copii și să îi sprijinim prin intermediul activităților pregătite. Suntem mândri că am contribuit la crearea unui spațiu care promovează incluziunea socială și care oferă oportunități egale pentru toții copiii din acest centru. Prin intermediul proiectului „Ludoteca pentru incluziune” ne dorim să arătăm că jocul și educația pot fi instrumente puternice de transformare socială și sănătate mentală, iar acesta este doar unul dintre multiplele proiecte pe care le vom dezvolta în viitorul apropiat pentru a produce un impact pozitiv în societate”, declară Andreea Oprea, Director Executiv al Asociației pastel.

Pe 28 aprilie, Asociația pastel și Wave Studio au amenajat o sală de activitate a căror pereți au fost pictați în prealabil cu forme jucăușe, uniforme și culori vii și pastelate, pentru a fi primite cu drag de copii și pentru a le stimula simțurile într-un mod pozitiv.

Donația din cadrul proiectului Ludoteca pentru Incluziune a fost susțină integral de Wave Studio, sponsor al Asociației pastel.

„Aici, la Centrul Școlar de Educație Incluzivă CSEI Roșiori de Vede, punem accentul pe dezvoltarea armonioasă a copiilor cu nevoi speciale. Suntem recunoscători că există organizații precum Asociația pastel și Wave Studio care ne susțin în această misiune. Amenajarea Ludotecii cu materiale didactice variate va face o diferență semnificativă în viața de zi cu zi a elevilor noștri.”, susține directoarea centrului, prof. Stela Dumitru.  

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending