Connect with us

UTILE

Aspirator unghii – Ce să faci cu praful generat în timpul lucrului? 

Published

on

Reclame

Cum să te protejezi pe tine și pe clienții tăi? Care este diferența dintre un aspirator pentru manichiură și un aspirator de uz casnic obișnuit? 

Un aspirator unghii este un instrument necesar în orice salon de manichiură. Ajută la menținerea curată a spațiului de lucru prin îndepărtarea particulelor de praf, piele, plăci de unghii și gel care rămân în aer după o anumită procedură. În caz contrar, sedimentul din aer va intra în plămâni, ceea ce va duce la reacții alergice și probleme cu tractul respirator. Principiul de funcționare al unui aspirator de manichiură este similar cu cel obișnuit: praful și murdăria sunt atrase în colectorul de praf, datorită unui motor electric cu lame. În funcție de tip, echipamentul este încorporat în desktop sau amplasat separat.

Specificații tehnice importante

Puterea depinde de cât de bine și la ce distanță va aspira aspiratorul particule de praf și materialCu cât puterea este mai mare, cu atât mai bine. Viteza de rotație a lamelor afectează și capacitatea de aspirare. Este recomandabilă alegerea modelelor cu indicator de 2600-2800 rpm. Zgomotul ar trebui să fie redus la minimum, pentru mult mai confort într-un mediu liniştit. Există modele absolut silențioase din care poți alege. Un aspirator cu filtru absoarbe nu numai praful, ci și mirosurile. Colectorulde praf poate fi atât din material textil, cât și din plastic. Unele modele au o durată de funcționare limitată, așa că asigură-te că verifici această caracteristică atunci când cumperi.

Aspirator unghii – Tipuri

Încorporat

Aspiratoarele unghii încorporate sau staţionare sunt montate pe suprafaţa mesei fără posibilitatea de mişcare ulterioară. Prin urmare, înainte de a cumpăra această opțiune, ar trebui să reții că masa cu echipament încorporat nu poate fi folosită în niciun alt scop. Avantajele unui aspirator unghii incorporat sunt că nu ocupă mult spațiu pe masă, nu creează vibrații, este ușor de folosit și este mai puternic decât versiunea desktop. Dezavantajele includ nevoia de instalare și incapacitatea de a-l deplasa.

Desktop

Un aspirator unghii portabil de masă nu necesită reechiparea locului de muncă și, pe lângă funcția principală, servește uneori ca suport pentru mâinile clientului. Dacă lucrezi de acasă și porți deseori tot ce ai nevoie cu tine, atunci acest model va fi cea mai bună opțiune. Aspiratoarele de birou au adesea o serie de caracteristici suplimentare – iluminare de fundal, cronometru sau tampon de mână. Avantajele includ prețul accesibil, versatilitatea, mobilitate și dimensiunile compacte. Principalul dezavantaj este puterea relativ scăzută față de modelele încorporate.

Podea

Un aspirator unghii de podea este folosit mai rar decât aspiratoarele încorporate sau de birou, deoarece ocupă mult spațiu și nu este la fel de convenabil. Are o carcasă cu un motor plasat pe podea și un furtun care atrage tot praful și murdăria din spațiul de lucru. Această opțiune este recomandată pentru saloanele mari, pentru care achiziția unui astfel de echipament ar fi cea mai rațională. Avantajele includ puterea și eficiența ridicate, nivel scăzut de zgomot. Dezavantajele includ consumul mare de energie și dimensiunile impresionante.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement
AUDIENȚE TV2 zile ago

Anglia a învins Olanda și va juca finala EURO 2024 contra Spaniei, duminică, în direct la PRO TV și pe VOYO!

Reality Show2 zile ago

Premieră la Insula Iubirii în cel de-al optulea sezon al reality show-ului de la Antena 1: partenerii au fost despărţiţi fără să apuce să îşi ia rămas bun

Premieră TV2 zile ago

PREMIERĂ Noul sezon Atletico Textila revine la PRO TV ”Liga 2, pregătește-te de noi”

Reality Show2 zile ago

Delia şi Liviu câştigătorii celui de-al nouălea sezon Mireasa şi ai premiului în valoare de 40.000 de Euro

Emisiuni3 zile ago

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta

Seriale4 zile ago

Valentin Teodosiu, rol important în noul serial TĂTUȚU`! „Personajul meu este cel mai de temut al vremii”

Reality Show7 zile ago

Declaraţie şocantă la Insula Iubirii: „Ne-am despărţit de 37 de ori!”

Cinema7 zile ago

Festivalul „Saptamana Comediei”, la final. Teatrul de Comedie pleaca acasa cu 3 premii.

Emisiunio săptămână ago

Serghei Mizil vine duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Analize Audiente TV2 săptămâni ago

4.9 milioane de inimi au bătut la unison în fața televizoarelor pentru Generația de suflet a Naționalei! PRO TV lider absolut de audiență cu cifre record

AUDIENȚE TV2 săptămâni ago

Elveția și Germania sunt primele echipe calificate în Sferturi! Etapa Optimilor continuă astăzi, la PRO TV și pe VOYO!

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending