Connect with us

Life Style

Asta-i bună:) Florin Salam participă la Selecţia Eurovision 2010

Published

on

Celebrul manelist Florin Salam va participa la Selectia Nationala Eurovision din acest an organizata de TVR, informeaza libertatea.ro.

Pentru ca nu exista nici o restrictie in cazul manelistilor acesta s-a hotarat sa se inscrie cu doua piese in concurs.

Salam este incurajat de colegii din „breazla”, care il vad cel mai potrivit pentru a reprezenta tara noastra la finala din Norvegia.  În acest sens, el a trimis, deja, două melodii, pe adresa Televiziunii Române, urmând ca, la finalul lunii, juriul să decidă dacă acestea pot intra în finala naţională de pe 6 martie. Dacă una dintre cele două piese va trece de aceste etape, manelistul va putea reprezenta România la Oslo, Norvegia, unde va avea loc finala continentală, pe 29 mai. Interesant e că nici una dintre cele două piese nu e de petrecere.

Are o melodie lentă şi una pop

Una dintre ele e lentă, de dragoste, iar cea de-a doua, pop. Ambele sunt cântate în limba engleză, lucru care reprezintă o premieră în cariera solistului. Compozitorul melodiilor este Marian Colţea. Pentru a nu influenţa în vreun fel rezultatul preselecţiei, ţinând cont că juriul notează piesele “în orb”, fără să ştie numele interpretului, Libertatea a decis să nu publice titlurile celor două cântece.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
2 Comments

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending