„Asta-i România!” prezintă povestea lui Andrei, olimpicul care trăiește în condiții dificile - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

„Asta-i România!” prezintă povestea lui Andrei, olimpicul care trăiește în condiții dificile

Published

on

Foto Credit: Kanal D

Duminica aceasta, emisiunea „Asta-i România!” aduce în atenția telespectatorilor povestea emoționantă a unui băiat care, în ciuda greutăților vieții, reușește să își urmeze visul. Abandonat de tată la naștere și crescut de mamă în condiții dificile, Andrei e olimpic la oină și visează ca într-o zi să locuiască într-o casă adevărată.

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Andrei și mama lui împart amândoi o cămăruță mică și întunecată în care abia au înghesuit două paturi, o sobă și un dulap vechi pentru vase. Camera este și bucătărie, și dormitor. Din cauza lipsurilor, femeia l-a crescut cu greu pe Andrei, însă acesta, acum în vârstă de aproape 15 ani, o ajută cât de mult poate, muncește cu ziua în vecini încă de când avea 10 ani, taie lemne, aduce apă de la fântână, încercând să mai ia din povara pe care mama sa o poartă pe umeri. Chiar dacă scrie în caietul ținut pe genunchi și învață în frig de multe ori, Andrei e printre primii în clasă la învățătură și olimpic la oină.

Îl veți cunoaște pe Andrei și pe mama sa duminica aceasta, începând cu ora 14:30, într-o ediție emoționantă “Asta-i România!”, emisiune magazin prezentată de Mihai Ghiță, la Kanal D!

 

Advertisement

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending