Connect with us

Emisiuni

Astă seară nimeni să nu doarmă! Petrecem româneşte de Crăciun la „O dată-n viaţă”

Published

on

Foto Credit: TVR
Reclame

Vedete ale folclorului şi tineri artişti ne poartă prin toate genurile muzicale, de ieri şi de azi. Folclorul va fi la loc de cinste în emisiunea Iulianei Tudor, se cântă cele mai iubite refrene ale invitaţilor, dar şi „Strada Speranţei”, „Să-mi cânți, cobzar” „Moşule, ce tânăr eşti!”, „Copacul” sau „Cine e cu noi”. Pe 25 decembrie, ora 20.45, la TVR 1.

Spectacol plin de bucurie şi emoţie în seara de Crăciun la „O dată-n viaţă”! Iuliana Tudor a pregătit o ediţie specială a emisiunii, în care nu mai puţin de 5 vedete ale folclorului românesc fac echipă cu 5 tineri laureaţi „Vedeta populară”. Pe 25 decembrie, de la 20.45, cu un sfert de oră mai devreme decât ora la care ne aşteaptă de obicei în serile de duminică, Iuliana Tudor ne invită la o adevărată petrecere românească.

Nicolae Furdui Iancu, Viorica de la Clejani, Matilda Pascal Cojocărița, Constantin Enceanu şi Ion Paladi vin să îi susţină pe Alexandru Brădățan, Oana Tomoiagă, Gabriel Dumitru, Andreea Haisan şi Paul Ananie. Ritmuri tradiţionale din toate zonele ţării vor răsuna pe scena „O dată-n viaţă” în zi de mare sărbătoare. Dar, ca adevăraţi profesionişti, artiştii arată că pot fi puşi oricând în situaţia de a cânta şi alt gen muzical. „O dată-n viaţă” îi vom asculta, aşadar, interpretând hituri din muzica uşoară, dar şi cântece lăutăreşti.

De la ultima ediţie din acest an a emisiunii realizate la TVR 1 de Iuliana Tudor nu vor lipsi prieteni vechi: Orchestra Lăutarii din Chişinău, condusă de maestrul Nicolae Botgros, respectiv membrii Ansamblului Junii Sibiului, care vor asigura coregrafia şi care vin, la rândul lor, cu surprize pentru telespectatori.

„Ediţia de Crăciun este un spectacol în care două generaţii – tineri şi mari vedete – au acceptat provocările echipei O dată-n viaţă şi sper din toată inima ca, dincolo de energia simţită acolo, în platou, spectacolul să ajungă în casele tuturor românilor, exact aşa cum l-am simţit noi la filmări.

Advertisement

Crăciunul la TVR este cea mai tare petrecere, construită cu prieteni, între prieteni şi pentru prietenii noştri, telespectatorii. M-am bucurat să constat încă o dată cât de talentaţi sunt cei care vin – mă refer la generaţia tânără de artişti, oameni care au dat tot ce au mai bun în studioul O dată-n viaţă. Iar vedetele au fost la înălţime, ca de obicei, şi s-au bucurat, la rândul lor, de petrecerea românească adevărată”, ne spune Iuliana Tudor, invitându-ne pe toţi să sărbătorim împreună Crăciunul, de la ora 20.45, la TVR 1. „O dată-n viaţă” poate fi urmărită şi de românii din afara ţării, simultan, la TVR Internaţional.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending