Connect with us

ALL MEDIA

Astăzi are loc decernarea Premiilor de Excelentă IAA

Avatar

Published

on

Cea de-a VI-a ediție a Premiilor de Excelență IAA va avea loc astazi, începând cu ora 20.00 la Ateneul Român, unde vom afla cine sunt supereroii publicitaţii din România.

Premiile de Excelenţă IAA au fost lansate în 2008 şi au ca obiectiv recunoaşterea publică a acelor personalităţi care, prin faptele şi atitudinea lor profesională, au inspirat şi au contribuit în mod deosebit la dezvoltarea industriei de marketing şi comunicare.

Membrii Comitetului Executiv Global al IAA Worldwide, în frunte cu Faris Abouhamad – Chairman and World President, vor fi prezenți la ceremonie și vor fi printre personalitățile care vor decerna cele 12 trofee.

Pe lângă laureații acestei ediții, Gala de Premiere aduce și alte momente importante pentru marcomm-ul românesc. Premiul pentru Excelența în Educație în Marketing și Comunicare, Premiul de Excelență acordat unei personalități în afara industriei, dar și Premiile Speciale de Excelență IAA 20 de ani – acordate pentru întreaga activitate în folosul industriei românești a comunicării, toate acestea vor transforma evenimentul din 25 februarie într-o o seară de specială. Mai mult, titlul de Personalitatea Anului în Marcomm îi va fi oferit personalității care va primi cele mai multe voturi din partea celor care vor fi prezenți în sala Ateneului.

La final, Classic Beat Orchestra va susține un concert în cinstea primilor 20 de ani IAA în România.

Intrarea este liberă. Evenimentul se adresează tuturor celor care sunt alături de industria de marketing și comunicare din România.

Votaţi AICI în FINALA premiilor Radar de Media, ediţia Primăvară 2014.

Gala Premiilor Radar de Media va avea loc în data de 19 martie 2014, la Ambasad’Or Events & Leisure.

Fii la curent cu cele mai noi stiri din media pe pagina de Facebook RADAR DE MEDIA

Comentarii

comments

Ma puteti contacta pe e-mail sau Facebook!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

MENIU

pentru sufletul tau

SHOW MAGAZINE

IN Trending