Astăzi are loc premiera serialului "WILLOW” de la LUCASFILM pe DISNEY+ - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Published

on

Astăzi, 30 noiembrie debutează noul serial de acțiune și aventură de la Lucasfilm, Willow, bazat pe filmul de aventură și fantezie al lui George Lucas. Primele 2 episoade sunt disponibile exclusiv pe Disney+. Actorii și echipa care a lucrat la regia din „Willow” au sărbătorit premiera serialului ieri seara în Los Angeles. 

Povestea a debutat atunci când vrăjitorul aspirant Willow, interpretat de Warwick Davis, pornește într-o călătorie pentru a o proteja pe micuța împărăteasă Elora Danan și pentru a o învinge pe Bavmorda, regina cea rea. Acum, serialul continuă povestea cu Davis reluându-și rolul titular, în timp ce conduce un grup de eroi atipici în misiunea de a proteja Andowyne de un dușman mai mare decât își imaginau că este posibil.

„Willow” îi mai are în distribuție pe Ellie Bamber, Ruby Cruz, Erin Kellyman, Tony Revolori, Amar Chadha-Patel, Dempsey Bryk și Joanne Whalley. Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Jonathan Kasdan, Tommy Harper, Wendy Mericle, Roopesh Parekh, Ron Howard și Samie Kim Falvey sunt producători executivi. Scenariștii sunt John Bickerstaff, Hannah Friedman și Jonathan Kasdan. Producătorii sunt Stephen Woolfenden, Julia Cooperman, Hameed Shaukat și Max Taylor.

Mai multe detalii găsiţi și pe https://facebook.com/DisneyPlusRO  

Advertisement

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending