Astăzi se scrie o nouă filă a ultimului sezon din serialul VLAD! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Astăzi se scrie o nouă filă a ultimului sezon din serialul VLAD!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

Cu fiecare pas, strategiile încep să fie tot mai încâlcite, cu fiecare decizie, personajele se confruntă cu repercusiuni neașteptate și cu fiecare episod, povestea VLAD își scrie finalul. După ce tocmai a aflat că Toteanu, procurorul care este pe urmele lui, are o fiică de care nu este foarte apropiat, Vlad simte că a reușit să găsească punctul slab de care avea nevoie. Să fie oare așa ?

În această seară, eroul principal se va întoarce la adăpostul de câini, însoțit de un inginer care să ajute la modernizarea locului. Reacția Zenoviei va fi una surprinzătoare, refuzând ajutorul și spunându-i că tot ce poate accepta este o altă donație, dar care să nu mai fie anonimă: „Nimeni nu dă atâția bani de dragul binelui”. Dacă a reușit să-l citească atât de bine sau dacă este doar o mască pe care o tânăra o poartă, vedem curând. 

După întâlnirea incredibilă de la sfârșitul episodului trecut, Eliza se va trezi din leșinul brusc și va da cu privirea de Ghivirigă, cel care pare a fi resursa principală din planul ei. „Nu mi s-a mai întâmplat să cad pe spate din cauza unui bărbat”, îi va declara ea emoționată. În momentul în care va realiza că nu are argumentele necesare pentru a-l aduce pe Ghivirigă la turneul de poker de la cazino, Eliza va apela la un as din mânecă: Vlad Pop! Ce înseamnă el în planul final? Descoperim de la ora 21:30. 

Advertisement

Nici Ștefan nu stă degeaba! El va face un pas important spre o relație mai bună cu Șefu pe care o va salva de la un atac neașteptat în miez de noapte. În plus, Savantu îi va aduce încă o dată informații esențiale, după ce va asista fără să vrea la o scenă între… Vlad și Eliza. Oare ce va afla Ștefan și ce revenire pregătește personajul ?

Nu ratați de la ora 21:30, fila cu numărul opt din cele treisprezece ale capitolului final din serialul VLAD! O întâlnire misterioasă între Vlad și Leo, continuarea planului de armistițiu dintre Delia și Iordache, o întrevederea de afaceri, dar și multe altele vă vor ține în fața televizoarelor! 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending