Astăzi, aflăm ultimul concurent calificat în finala Ferma - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Astăzi, aflăm ultimul concurent calificat în finala Ferma

Published

on

Încă de la începutul sezonului au știut că va fi cea mai dificilă provocare din viața lor. Cu timpul au înțeles că ”Deciziile personale au influențat jocul”, după cum va sublinia Mihaela Rădulescu în această seară. Iar ediția de luni ne-a arătat că fiecare hotărâre are și o consecință: Elena Chiriac și Anna Lesko au fost votate de foștii concurenți pentru a merge la ultimul duel de eliminare din competiție. 

 

După o zi marcată de multe discuții între fermieri, seara a adus o tensiune neașteptată, la momentul alegerilor. După ce fiecare competitor și-a exprimat voturile, Andrei Stoica și Viviana Sposub au aflat că s-au calificat în marea finală alături de cel care își câștigase deja acest drept, Augustin Viziru.

Astăzi, în penultima zi a competiției, tensiunea rămâne la cote înalte, iar Anna Lesko simte că nu a primit nicio explicație pentru trimiterea ei la duel și pentru faptul că cei care i-au fost alături nu consideră că merită să ajungă în marea finală. Surprinzător, cel care o va susține va fi Augustin: ”Nu s-a spus nimic concret”, va spuna el și o va încuraja să ceară motivații din partea celor care au votat-o.

 

”Îmi doresc ca oamenii aceștia să învețe să se deschidă”, va admite Anna înainte de a le cere colegilor ei timpul și sinceritatea pentru a-i răspunde la o întrebare simplă: De ce nu a meritat să fie în finală ? Când va realiza că încă nu a înțeles motivația lor, aceasta se va întreba: ”De ce nu am meritat o explicație de la fiecare în parte ?”

Într-o atmosferă neașteptată pentru ultimele zile în casă, Anna și Elena se vor confrunta în cel mai important duel cu eliminare al sezonului. Una dintre ele va intra în careul de ași al competiției, iar alta va părăsi jocul cu doar o zi înainte de lupta pentru marele premiu.

 

Advertisement

Nu ratați de la ora 22:30 un episod în care vor fi aruncate vorbe grele, în care lupta orgoliilor este mai puternică decât cea din duel, un episod în care cineva se va împiedica înainte de ultimul pas. Cine va reuși să i se alăture lui Augustin, Andrei și Vivianei și cine va urmări finala ca spectator, aflăm în câteva ore.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending