Connect with us

Premieră TV

Astăzi două premiere mult așteptate: Chefi la Cuțite și Sunt celebru, scoate-mă de aici

Published

on

Grila de toamnă a început în forță pe micile ecrane, insă cele mai asteptate show-uri sunt cele de la Antena 1, Chefi la Cuțite și Sunt celebru, scoate-mă de aici de la PRO TV!

CHEFI LA CUȚITE – ANTENA 1

Difuzat în fiecare duminica (ora 20) și luni, marți si miercuri (ora 20.30).

Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu și-au ascuțit cuțitele pentru cea mai intensă competiție într-un nou platou de filmare spectaculos, creat pentru a marca cei 10 ani de prietenie și rivalitate care-i leagă. De la zona în care jurizează Chefii, bancurile de lucru ale concurenților și camera susținătorilor la spațiul în care se dau luptele pentru amuletă și camera Chefilor, telespectatorii vor descoperi ”noua casă” Chefi la cuțite, cu decoruri ce dau grandoarea și strălucirea potrivite pentru un sezon special.

Un alt ingredient aparte al competiției aniversare este faptul că show-ul are pentru prima data două prezentatoareIrina Fodor prezintă primele ediții Chefi la cuțite, rol pe care l-a preluat atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu Covid-19.  Iar Gina Pistol revine în următoarele ediții, fiindu-le alături Chefilor și concurenților până în finală.

SUNT CELEBRU, SCOATE-MĂ DE AICI! – PRO TV

Difuzat în fiecare duminica (ora 20) și luni, marți (ora 20.30).

12 celebrități din România au lăsat confortul de acasă și au acceptat cea mai intensă provocare a vieții lor. Reality show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici!, prezentat de Cabral și Adela Popescu, începe duminică, 4 septembrie, de la ora 20:00, la PRO TV.

La sosirea în Republica Dominicană, concurenții vor fi întâmpinați cu o cină festivă. Pe masă, bucatele pregătite nu vor fi deloc apetisante: frigărui de insecte, ochi de vacă, creier cu mix de gândaci sau tarantulă la grătar. În urma cinei, doi dintre ei vor fi desemnați lideri. ”Ne este groază prin ce veți trece!”, le va spune Cabral, în timp ce Adela Popescu îi atenționa: ”Cumva trebuie să treceți prin asta împreună sau fiecare pe cont propriu!”.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending