sâmbătă, februarie 24, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneReality ShowAstăzi este premiera show-ului fenomen mondial, SURVIVOR 2022

  Astăzi este premiera show-ului fenomen mondial, SURVIVOR 2022

  Au visat să trăiască cea mai mare aventură a vieții lor, au muncit pentru a face față provocărilor competiției și au ajuns la cel mai puternic show din lume! Astăzi, de la ora 20:00, pe PRO TV, 24 de concurenți pornesc într-o luptă de durată, la capătul căreia se află premiul de 100.000 de euro și titlul de SURVIVOR!

  Cei 12 FAIMOȘI care pornesc la drum sunt: Andreea Tonciu, Cătălin Zmărăndescu, CRBL, Elena Chiriac, Emil Rengle, Laura Giurcanu, Otilia, Radu Itu, Robert Niță, Roxana Ciuhulescu, TJ Miles , Xonia.

  Cei 12 RĂZBOINICI care sunt deciși să demonstreaze ceea ce pot sunt: Alexandra Duli, Alex Delea, Alexandru Nedelcu, Ana Dobrovie, Angela Forero, Blaze, Elena Matei, Ionuț Popa, Liviu Mihalca, Ramona Crăciunescu, Relu Pănescu, Ștefania Ștefan.

  În această seară, cei 24 de concurenți vor sărbători sosirea în Republica Dominicană, însă bucuria lor va fi oprită rapid de către Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii. ”Faimoși, Războinici, distracția s-a încheiat! Nu mai e timp pentru petrecere!”. De la confort la căldura aridă de pe traseu. Așa vor resimți concurenții începutul competiției.

  Prima zi îi va pune față în față cu un traseu dificil, dar și cu o recompensă pe măsură. Cu lacrimi în ochi, cu speranța în suflet că vor aduce punct și cu o dorință incredibilă de reușită. Așa pornesc cei 24 în cea mai tare provocare a vieții lor!

  DANIEL PAVEL

  Aventura se întoarce! Mai MARE, mai GREA, mai PUTERNICĂ! De trei ori pe săptămână: în fiecare duminică, de la ora 20:00, luni și marți, de la 20:30. Cine va reuși să câștige prima provocare din competiție? Cine se va întoarce pe insulă cu recompensa pusă la bătaie? Cine se va resimți după primele intrări pe traseu? Aflăm curând!

  În plus, imediat după finalul emisiunii, în exclusivitate pe VOYO, Zanni, câștigătorul sezonului trecut le aduce celor de acasă Survivor: Extrashow!

  Nu ratați, de la ora 20:00, pe PRO TV și VOYO, prima ediție a celui mai puternic sezon din istoria SURVIVOR ROMÂNIA!

  Dorin Huntai- Redactor-Șef

  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro

  Dorin Huntai- Redactor-Șef
  Dorin Huntai- Redactor-Șefhttps://www.radardemedia.ro
  Editor-in-Chief, Founder, Owner | dorin.huntai@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente