Connect with us

Reality Show

Astăzi în Ferma, conflictul din casă este mai puternic decât duelul de forță!

Published

on

             O altă săptămână încărcată de răsturnări de situație se va încheia în această seară în Ferma! Fermierii au primit o nouă colegă în echipă, au văzut cum arată competiția când la conducere este o femeie și au continuat să muncească pentru a câștiga recompensele meritate!

 

Aseară, la duelul de mâncare, am asistat la o nouă victorie a sătenilor! Anna, George și Ana Maria au reușit să câștige duelul cu orășenii Piștereanu, Andreea și Elena și s-au bucurat de o masă tradițională, consistentă! La finalul serii, Anda a trebuit să facă cea mai grea alegere, din postura de fermier șef: să trimită un servitor la duel. Spre surprinderea tuturor celor din casă, în viziunea ei, Cezar Ouatu trebuie să lupte pentru un loc în competiție! El nu a stat pe gânduri și l-a ales pe cel mai puternic adversar, Andrei Stoica, la un duel de forță și rezistență!

În această seară, Paul Diaconescu, cel care a scăpat de un nou duel de eliminare, va reuși să fie iar în centrul atenției! Anna Lesko nu va suporta refuzul acestuia de a o ajuta la treburile din curte și va declara: „Înnebunesc când un bărbat se plânge. Băiatul ăsta nu e bărbat!”. De partea ei va fi și Elena care le va spune tuturor părerea ei despre Paul și va trage, singură, următoarea concluzie: „Cred că toți vrem ca Paul să plece!”.

 

Toți banii câștigați de fermieri până în acest moment își vor găsi, astăzi, scopul în competiție când Mihaela va veni în casă cu un catalog al Fermei. Ce vor alege concurenții și cum își vor consuma avuția strânsă până la acest moment, descoperim în câteva ore.

 

De la ora 21:30, o ediție cu o nouă eliminare, cu un duel sportiv, în care fiecare competitor va demonstra că-și dorește o șansă în concurs, dar și că poate face față oricărei provocări, doar la PRO TV, în Ferma. Orășeni vs Săteni.

 

 

 

Facebook Comments Box
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Rochii
mutari si transport mobila

MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending