Astăzi în Ferma, planurile foștilor aliați dau calculele duelului peste cap! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Astăzi în Ferma, planurile foștilor aliați dau calculele duelului peste cap!

Published

on

             ”Ferma este cufundată în ordine, disciplină și senzualitate”, cam așa ar caracteriza Mihaela Rădulescu momentul actual din casă! Aseară, telespectatorii s-au bucurat de începerea săptămânii matriarhatului! După un duel de fermier șef în care au luptat patru concurente, Anna Lesko a reușit să câștige cea mai importantă funcție din casă și a decis regulile pentru următoarele zile. 

 

Cum această victorie a condus la reîntregirea unor vechi alianțe în casă, între Anna, George și Andrei, Augustin Viziru este tot mai atent la modul în care le poate încurca planurile. În această seară, el va decide să abordeze o concurentă pentru a o convinge să fie de partea lui: ”Cine o să fie cu mine în barcă, o să-l protejez”, va spune el!

 

Deși lucrurile par că se liniștesc, Ana Maria Ababei este tot mai dezamăgită de faptul că cei pe care-i considera prieteni și coechipieri, par să o înstrăineze tot mai tare. După ce va trece printr-o mică accidentare, ea se va simți tot mai singură și va trage o concluzie dureroasă pentru acest punct al jocului: ”O lecție importantă pe care am învățat-o: Ai grijă la omul pervers!”

Diseară, fermierii vor avea parte de cea mai importantă licitație a acestui sezon! Mihaela Rădulescu le va propune o serie de elemente pe care aceștia le vor putea cumpăra cu banii achiziționați din misiunile realizate de până la acest moment. Cât vor licita și ce obiecte vor atrage atenția concurenților, aflăm curând!

 

Deși stăteau liniștiți, crezând că mai este până la ziua duelului, fermierii se vor confrunta cu un nou șoc când Mihaela îi va cere Annei Lesko să aleagă pe cine trimite în lupta pentru eliminare. Decizia și ceea ce vor afla despre următoarea confruntare, o vor face pe Andreea Antonescu să declare: ”Eu v-am zis că aici ne surprinde totul”.

Advertisement

 

Perioadele de liniște și prietenie au apus! În ciuda unor alianțe exprimate cu voce tare sau în mod tacit, fiecare concurent știe un lucru: există un singur câștigător, la capătul drumului. Noi conflicte, decizii tăioase, luate fără a sta pe gânduri și intrigi care vor zgudui calmul aparent, nu pot fi ratate de la ora 22:30 într-o nouă ediție Ferma.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending