luni, februarie 26, 2024

PUBLICITATE@RADARDEMEDIA.RO

More
  AcasăTeleviziuneSerialeAstăzi, în Las Fierbinţi, primarul Vasile trebuie să învețe o limbă străină

  Astăzi, în Las Fierbinţi, primarul Vasile trebuie să învețe o limbă străină

  În seara aceasta, de la 20:30, în Las Fierbinți, Robi își dă seama de o problemă majoră a reliefului și încearcă să găsească un răspuns. Vrea să afle de ce e la munte mai frig decât la câmpie, atât timp cât e mai aproape de soare și ar trebui să fie mai cald. „Ar trebui să te dea la televizor cu ce ai descoperit tu acum”, îi va spune Dorel, plin de entuziasm și admirație.

  Pe de altă parte, primarul are o problemă serioasă! Vasile află că în trei ore trebuie să învețe mandarina. „Acum 3 ani, înainte de parlamentare, vine un mail de la partid că trebuie să ne actualizăm CV-ul, totul pe față. Le-am umflat ca pe baloane. Am niște colegi care au un CV, te doare capu’, sunt mai deștepți decât profesorii universitari. Am scris și eu că știu mandarina, fără să știu că e chineză. Am trecut nivel avansat”, i se va destăinui el lui Bobiță. Astăzi, de la 20:30, vedem cum iese primarul din această situație complicată și cum se descurcă să vorbească o limbă despre care… nu știe absolut nimic.

  Între timp, Brânzoi și nevasta lui se vor întoarce din stațiune și găsesc dezastru în curte. Giani se oferă să-i ajute doar pentru o sumă de bani, însă vor afla că le-au dispărut atât porcul vietnamez, cât și cârnații. Cine e de vină pentru toate cele întâmplate în lipsa lor, vedem în Las Fierbinți. Noul sezon este disponibil online și pe voyo.ro, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

  Bianca Bujor - Editor Coordonator

  Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro

  Bianca Bujor - Editor Coordonator
  Bianca Bujor - Editor Coordonatorhttps://www.radardemedia.ro
  Editor Coordonator | bianca.bujor@radardemedia.ro
  ARTICOLE SIMILARE

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  - Advertisment -spot_img

  Articole recente