Connect with us

Reality Show

Astăzi, încep Confruntările Individuale la Survivor România 2022!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În luna ianuarie, cât afară încă era frig și ningea, membrii a două triburi porneau în aventura vieții lor! S-au îmbarcat spre Republica Dominicană, au lăsat deoparte viața lor de zi cu zi și au descoperit ce înseamnă să lupți pentru mâncare, pentru a comunica cu cei de acasă, dar mai ales pentru a rămâne în competiție.

După patru luni, cei opt concurenți care au reușit să ajungă în acest punct sunt gata pentru o nouă etapă: astăzi, încep confruntările individuale!

Alex Delea, Alex Nedelcu, Blaze, Elena Chiriac, Ionuț Popa, Marian Drăgulescu, Oana Ciocan , Ștefania Ștefan sunt cei care se află la startul etapei unde nu mai este loc de colegialitate, unde fiecare punct se aduce pe cont propriu și unde fiecare zi este esențială în drumul spre finala de pe 31 mai. Dintre aceștia, șase s-au aflat în joc încă din prima zi, iar Elena Chiriac va sublinia acest aspect, conștientizând că cinci sunt din fosta tabără a Războinicilor: ”Voi sunteți 5 din prima linie, eu sunt una”.

Înaintea primului joc pe cont propriu, fiecare dintre concurenți se va motiva așa cum știe mai bine.”Vreau să arăt că un om normal poate ajunge să câștige Survivor prin forțele proprii”, va spune Alex Nedelcu, în timp ce Blaze va declara: ”Simt că acum e momentul meu. Nu vreau să merg acasă”.

”Nu mai există echipe, n-ai de cine să te iei că ai pierdut, n-ai pe cine să dai vina”, va fi concluzia trasă de Alex Delea înainte de prima zi a unei noi etape în cea mai tare provocare a vieții: Survivor România!

Este duminică, Survivor revine, așa că Zanni este pregătit, ca de fiecare dată, cu emisiunea Survivor:Extrashow, pe VOYO! Alături de invitatul zilei, acesta va comenta cum s-au descurcat concurenții la prima zi de Confruntări Individuale.     

Au visat să ajungă până aici. Acum nu mai au vreme de greșeli. Fiecare zi este egală cu o nouă eliminare. Nu ratați, de la ora 20:00, pe PRO TV, Survivor România! Jocul din această seară este deja disponibil, în avans, pe VOYO.

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending