Astăzi începe o nouă săptămână în Las Fierbinți! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Astăzi începe o nouă săptămână în Las Fierbinți!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

E marți? Înseamnă că se lasă cu râsete și voie bună în această seară. De la 20:30 începe primul episod al săptămânii din cel mai iubit serial din România: Las Fierbinți. Sătenii sunt gata să le aducă tuturor celor de acasă noi momente surprinzătoare. Ce se întâmplă astăzi? Giani are… din nou… o idee de afaceri care ar putea scrie istorie, Gianina se gândește că e momentul pentru o carieră diferită, iar Dalida e gata să îi arate primarului cum arată puterea femeilor.

În doar câteva ore, în timp ce Dalida se preocupa de roșiile pe care le tăia, Gianinuța va apărea pentru a-i explica ce meserie ideală a găsit. Oare ce a motivat-o, dar și ce reacții a stârnit în rândul sătenilor, descoperim în câteva ore. Tot atunci, vom înțelege și de ce Dalida se va enerva când va afla ce a spus Vasile despre decizia Gianinei și ce plan va pune la cale pentru a-i arăta că greșește.

Ca de fiecare dată, Giani este pus pe fapte mari: ”Eu trebuie să evoluez. Încep local, atac capitala și apoi la nivel mondial”. Curioși ce idee de afacere i-a mai venit? Aflăm în această seară, normal. Problema e că pentru a o duce la capăt va avea nevoie de câteva lucruri de la vecini. Cum le va obține? Probabil ne e clar, dar vedem imediat.

E clară treaba. Se anunță o seară care nu trebuie ratată în Fierbinți, de la 20:30. Cum se vor rezolva toate problemele sătenilor… sau cum vor începe unele noi, vedem doar pe PRO TV!

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile.

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending