Astăzi începe un nou sezon Las Fierbinți. Polițistul Robi s-a făcut vlogger! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Astăzi începe un nou sezon Las Fierbinți. Polițistul Robi s-a făcut vlogger!

Published

on

Foto Credit: PRO TV

În această seară, un nou sezon Las Fierbinți începe de la ora 20:30 la PRO TV. Sezonul debutează cu agitație mare în sat: polițistul Robi s-a făcut vlogger și vrea să ajungă celebru.

 

 

OFERTA ADVERTORIALE PREMIUM PE RADAR DE MEDIA

 

Robi a realizat o serie de filmulețe educative care fac înconjurul satului și prin care vrea să își învețe consătenii cum ar trebui să se comporte pentru a fi în siguranță și a se păzi de hoți. Acesta le-a realizat alături de Ardiles, care joacă rolul răufăcătorului în videouri. Într-unul dintre ele Robi, alături de Ardiles, simulează un furt de bicicletă. Totul se încheie cu o povață din partea polițistului. „Ce greșeală a făcut biciclistul ? A lăsat bicicleta nesupravegheată! Lecția de azi: nu lăsa niciodată bicicleta nesupravegheată! Când mergi la magazin, cel mai bine lasă bicicleta acasă și du-te pe jos, că așa nu o să ți-o fure nimeni! Și nu uitați, poliția te veghează!”

Dalida și primarul Vasile urmăresc aceste videouri, dar nu se lasă impresionați așa de ușor de vloggerul Robi și sfaturile sale. „Păi și ce era să facă ? Doar nu putea să intre cu bicicleta în magazin! Mă rog, e o idee bună așa, dar ăștia doi joacă foarte prost, îți spun, actorie zero!”

 

Primarul îl cheamă pe Robi în biroul său, iar acesta îi spune că e doar la început, are planuri mărețe. Vasile tot nu se lasă impresionat: „Știi ce am înțeles eu din filmulețele astea ? Că e vina noastră, bă, că ne fură hoții! Că e vina noastră că mergem cu bicicleta la magazin, în loc să mergem pe jos!”

Advertisement

Robi este decis să continue cu aceste filmulețe, poate chiar să facă un întreg sezon. Îi va reuși planul ? Îl va ajuta cineva din sat să-și ducă la bun sfârșit ideile mărețe ? Aflăm în seara aceasta.  Nu ratați Las Fierbinți, marți și joi, de la ora 20:30, la PRO TV.

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.




ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending