Astăzi, la Antena 1, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! alături de o nouă echipă de vedete - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Emisiuni

Astăzi, la Antena 1, Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! alături de o nouă echipă de vedete

Published

on

Foto Credit: Antena 1

Luni, marți și miercuri, de la 20:30, noul sezon Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară! continuă într-o zonă aparte a României, în județul Alba. În Albac, comună spectaculoasă aflată în Apuseni, Nea Mărin va pune la muncă patru vedete care se vor strădui să organizeze un târg cu meșteșuguri specifice zonei. Jean de la Craiova, Romică Țociu, Cosmin Seleși și Adriana Trandafir vor fi alături de noul primar, Nea Mărin, și vor avea de îndeplinit diverse sarcini pentru ca târgul să aibă loc și să fie un motiv de sărbătoare pentru localnici. 

Advertisement

„Mi-a spus Nea Mărin că eu o să fiu viceprimar! Mă și vedeam cu tricolorul pe piept, cu un braț de acte sau cu o mapă, să dau eu dispoziții. Dar el vrea să facă un târg în patru zile. Nu că e greu, e foarte greu! Am de gând să îmi iau rolul în serios”, va mărturisi Jean de la Craiova. 

De data aceasta, Liviu și Andrei se întorc la Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, în calitate de consilieri, așa cum îi numește Nea Mărin: „De fiecare dată când noi venim într-un loc în care nu am mai fost, suntem complet surprinși. Realizăm cât de norocoși suntem că ne-am născut în această țară și din ce popor frumos ne tragem”, vor spune cei doi. Ca de obicei, Liviu și Andrei îl vor scoate pe Nea Mărin din zona de confort, căci sarcinile stricte ale noului primar nu vor fi primite cu prea multă responsabilitate: „A zis Nea Mărin că ne trimite urgent un număr să rezolvăm ceva. Închideți-vă telefoanele, să mai stăm și noi măcar o oră”, se vor amuza cei doi. 

Cum se vor descurca vedetele să organizeze un târg cu meșteșuguri specifice comunei Albac, în stricta supraveghere a primarului Nea Mărin, telespectatorii Antena 1 pot afla luni, marți și miercuri, de la 20:30, la Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending