Connect with us

Filme

Astăzi la DIVA debutează seria 31 de zile de vară cu filme de dragoste irezistibile difuzate timp de o lună

Published

on

Reclame

Începând de azi, DIVA va captiva publicul cu o nouă serie de filme romantice, care promite să aducă 31 de zile de vară petrecute în peisaje exotice precum Polinezia Franceză, Scoția și Hawaii. Filmele de dragoste sunt programate de luni până vineri, de la ora 20:00 și de dimineață până seara în weekend, în intervalul 24 mai – 23 iunie.

31 de zile de vară include în luna mai următoarele titluri: 

  •  24 mai, ora 20:00 – „Echipa câștigătoare” („A Winning Team”, 2023). Filmul este difuzat în premieră pe post și spune povestea unei jucătoare de fotbal, Emily (Nadia Hatta), care face echipă cu un relaxat antrenor Ian (Kristoffer Polaha), pentru a ajuta echipa nepoatei ei să ajungă pe culmile sportului cu balonul rotund.
  • 25 mai, ora 20:00 – „Jocul dragostei („Game of Love”, 2023). O nouă premieră la DIVA, filmul spune povestea lui Audrey (Kimberley Sustad) și Matthew (Brooks Darnell), care trebuie să creeze împreună un joc cu accente romantice.
  • 26 mai, ora 20:00 – „Dragoste în Santorini” („Love’s Greek to Me”, 2023). Ilana (Torrey DeVitto) și iubitul ei grec, Mike (Yannis Tsimitselis), merg în Santorini la o nuntă. La fața locului, Ilana e cerută de soție, iar viitoarea ei soacră preia rapid controlul situației. Filmul este difuzat în premieră la DIVA.
  • 27 mai, ora 20:00 – „În inima Texasului” („A Feeling of Home”, 2019). Antreprenoarea Abby (Jonna Walsh) încearcă să ascundă faptul că e originară din Texas, dar planurile îi sunt date peste cap de revenirea acasă și revederea iubitului ei din liceu, Ryan (Nathan Parsons).
  • 28 mai, ora 20:00 – „Cum să spargi gheața” („Fashionably Yours”, 2020). Lauren (Kat Graham) decide să renunțe la traiul de la oraș pentru a reveni acasă, în Seattle. Aici, Rob (Kendrick Sampson), cel care o ajută cu mutatul, își propune să o ajute să descopere atuurile orașului.
  • 29 mai, ora 20:00 – „Romanță pe râu” („Riverfront Romance”, 2021). Cara (Tammy Gillis) își folosește economiile pentru a cumpăra o casă pe malul unui râu. Dar descoperă că în zonă se va construi un baraj, iar inginerul Riley (Morgan David Jones) ar putea fi singurul care poate să o ajute.
  • 30 mai, ora 20:00 – „Cascadele iubirii” („Chasing Waterfalls”, 2020). Amy (Cindy Busby) ar vrea să devină fotograf, așa că pleacă în zona Lacurilor Pinewood pentru a fotografia o serie de cascade. Aici se îndrăgostește de Mark (Christopher Russell), un ghid local.
  • 31 mai, ora 20:00 – „Dragoste identică” („Identical Love”, 2021). Medicul Charlotte Hudson (Shae Robins) face voluntariat în străinătate unde îl cunoaște pe fratele geamăn al fostului ei logodnic. Filmul este premieră la DIVA.

Cele 31 de zile de vară debutează pe 24 mai la DIVA cu filme romantice de luni până vineri de la 20:00 și toată ziua în weekend. Pregătiți-vă pentru o vară plină de iubire doar cu DIVA! 

Află mai multe despre programele DIVA aici: https://www.facebook.com/divaromania/      

Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila digitală DIGI, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.

Sursă foto: DIVA

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending