Connect with us

Emisiuni

Astazi, la „Te pui cu Blondele?”: Sorin Bontea povestește ce i-a gătit Madonnei, iar Scărlătescu ce mănâncă Wesley Snipes!

Published

on

Miercuri, 14 ianuarie, de la ora 20.30, la “Te pui cu blondele?”, Sorin Bontea povestește ce i-a pregătit Madonnei, împreună cu bucătarul ei italian, iar Cătălin Scărlătescu dezvăluie ce mănâncă actorul american Wesley Snipes. Cei doi chefi vor fi invitații lui Dan Negru, alături de chef florin Dumitrescu, în cea de-a doua ediție a celui mai longeviv quizz show din istoria televiziunii din România.

Madonna a mâncat tacos, nimic special. Oricum, de fiecare dată ea vine cu carnea ei, cu condimentele ei…”, povestește Sorin Bontea. “După ce i-am făcut de mâncare vreo două luni lui Wesley Snipes, în România, am rămas bun prieten cu bucătarul lui. Și mănâncă, săracul (n.n. Snipes), doar niște supe chioare și pește la grătar”, adaugă și Scărlătescu. De asemenea, acesta din urmă mărturisește că cele mai pretențioase persoane pentru care a gătit rămân colegii și prietenii săi, Bontea și Dumitrescu. “Pentru ăștia doi e greu de tot să gătești. Pe bune”, mai spune Scărlătescu.

Ce alte mărturisiri fac cei trei chefi de la Hell’s Kitchen și cum se va încheia confruntarea acestora cu “armata” celor 50 de blonde, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 14 ianuarie, de la ora 20.30, numai la “Te pui cu blondele?”

Foto Credit: Antena 1

CITESTE SI:

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending