Connect with us

ALL MEDIA

Astăzi, la ZAZA Sing, Sorana ex-A.S.I.A. către Liviu Vârciu: „Ești cel mai frumos bărbat din lume!”

Published

on

Miercurea aceasta voia bună e la ea acasă într-o nouă ediție „Zaza Sing”

 

Pe lângă multă muzică bună, telespectatorii Antena 1 au parte și de poante, mai ales că în platoul emisiunii vor sosi trei vedete cu chef de distracție: Sorana ex-A.S.I.A., Andreea Bălan și Dima Trofim dau testul versurilor miercuri seara la „Zaza Sing”. 

 

Pentru că sunt prieteni buni de ani de zile, Sorana și Liviu nu vor pierde ocazia să facă glume, astfel că joviala cântăreață îi va mărturisi prezentatorului de la Antena 1: „Ți-am spus că ești cel mai frumos bărbat din lume?” La rândul lui, Liviu îi va răspunde galant: „Mă simt ca în liceu. Ne știm de 1.500 de ani, vă dau cuvântul meu de onoare că această ființă nu s-a schimbat nicio secundă.”

 

Cât de bine se pricep la versuri cei trei artiști invitați la „Zaza Sing”, ce melodii vor avea ei de mimat, dar și cum îi vor ajuta pe concurenți, telespectatorii Antena 1 află miercurea aceasta de la 20.30. Și pentru că versurile sunt la putere în această emisiune, Liviu Vârciu și Flick se vor întâlni cu personaje cât se poate de carismatice: o specialistă în comunicare e decisă să îi întreacă pe toți și să câștige premiul, cu o atitudne de războinică, în vreme ce un profesor de Educație fizică va arăta că se pricepe nu doar la mișcare, ci și la compus.

 

Acesta vine pregătit cu versuri pe care le dedică celor doi amfitrioni ai emisiunii: „De Liviu ce pot spune / E că face glume bune / Energic și carismatic / Și, de ce nu, chiar simpatic. / Iar Flick are un talent / Scoate rime permanent / Nu-i fac caracterizare / Știe că e foarte tare.

 

Foto Credit: ANTENA 1

REZULTATE PREMIILE RADAR DE MEDIA 2017 – Etapa preliminară

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Locuri de muncă în România

Locuri de muncă în România

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending