Astazi, meci de eliminare, sub supravegherea atenta a antrenorilor Vladimir Draghia si Giani Kirita. Cine va parasi competitia sportiva “Exatlon”? - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Astazi, meci de eliminare, sub supravegherea atenta a antrenorilor Vladimir Draghia si Giani Kirita. Cine va parasi competitia sportiva “Exatlon”?

Published

on

Foto Credit: KANAL D

In aceasta seara, la “Exatlon”, se va disputa unul dintre cele mai importante meciuri ale saptamanii, cele doua echipe se vor infrunta pentru a castiga imunitatea in fata eliminarilor.

Va fi al doilea meci de imunitate al sezonului si primul in care concurentii “Exatlon” se vor bucura de sprijinul si de strategiile celor doi antrenori cu experienta vasta pe traseele dificile din concurs, Vladimir Draghia, la Faimosi, si Giani Kirita, la Razboinici.

In jocul special disputat aseara pe nisipurile din Republica Dominicana, Razboinicii au fortat considerabil si s-au detasat fata de adversari, la o diferenta de cateva puncte. Insa diferenta scorului a fost redusa, dovada ca Faimosii s-au repliat admirabil, astfel ca invingatoare in meciul de aseara a fost echipa rosie, cu scorul de 10 la 5. O revenire spectaculoasa a Faimosilor, cand totul parea pierdut pentru ei.

In aceasta seara, telespectatorii vor putea afla cine va intra la duel, pentru protectia in fata eliminarii din concurs si cine va fi concurentul care va parasi competitia “Exatlon”.

Atletii celor doua echipe sunt mai motivati ca oricand sa castige batalia din aceasta seara, dorindu-si sa isi pastreze echipa in formula completa. Nu ratati o competitie sportiva de zile mari, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D, in unul dintre cele mai urmarite concursuri sportive televizate, “Exatlon”.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending