Astăzi, trădarea și împăcarea se împletesc în jocul Fermei! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Astăzi, trădarea și împăcarea se împletesc în jocul Fermei!

Published

on

             S-a încheiat o săptămână fără eliminare, dar încărcată de trădare! O săptămână în care ”o singură mână ridicată a reușit să distrugă toate alianțele create vreodată”, așa cum va sublinia Mihaela Rădulescu. De la 21:30, concurenții reintră în luptă: mai dornici să câștige titlul de fermier șef și mai convinși că atmosfera încărcată din Ferma nu va mai fi la fel ca înainte! 

 

Cum niciun concurent nu a plecat acasă săptămâna trecută, astăzi vom avea parte de un duel de fermier șef neașteptat: toate fetele care nu au ocupat rolul, vor lupta! Într-o săptămână a matriarhatului, așa cum o va numi Mihaela, fermierii vor schimba rolurile: băieții vor găti și fetele vor face treaba în curte!

 

Lupta pentru titlul de fermier șef va scoate la iveală urmele lăsate de aparenta trădarea pe care Anna Lesko a făcut-o în ochii foștilor ei aliați: Andrei și George. După ce va simți că nimeni nu o mai susține, ea va spune: ”Trebuie să mă obișnuiesc cu ideea că este o luptă pe cont propriu. Mi-am dat seama cât de tare te întărește când inamicul e acolo”. Va reuși ea să treacă peste toate animozitățile din casă sau emoțiile o vor face să cedeze și să piardă șansa de a conduce casa pentru următorul mandat ?

”Sunt pregătit de orice, oricând”, va fi declarația lui Augustin Viziru din această seară care va sublinia că fermierii au înțeles că sunt într-un moment de cotitură al competiției și că fiecare zi le poate aduce surprize care îi pot face să piardă tot, dacă nu sunt pregătiți! Oare le-a citit Augustin atât de bine planurile colegilor lui sau anumite reacții îl vor face să realizeze că tot ceea ce a notat despre ei poate fi ușor dat peste cap ?

 

O seară în care strategiile se discută deschis, în care jocul de adevăr sau provocare pare singura metodă de relaxare și în care fostele alianțe își caută lumina în întunericul apărut în ultimele zile, nu poate fi ratată de la ora 21:30, pe PRO TV!

Advertisement

 

 

 

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending