Connect with us

Reality Show

Astăzi, un concurent va părăsi competiția Survivor România!

La Survivor, conflictul se servește de la răsărit și până la apus, iar telespectatorii nu au ratat niciun minut!

Published

on

Foto Credit: PRO TV
Reclame

O seară în care conflictul a fost la putere, în care au zburat cuvinte grele și în care concurenții au arătat că show-ul este din ce în ce mai greu. O altă luptă pentru Imunitate în care triburile au vrut să dea tot ce au avut mai bun pentru a nu ajunge la Consiliul de Nominalizare. Faimoșii și Războinicii au scris aseară o nouă filă a poveștii acestui sezon.  

Înainte de cel de-al doilea Joc de Imunitate, triburile au lăsat la iveală o serie de discuții extrem de tensionate care au subliniat nivelul actual de dificultate al show-ului. Cu toate acestea, toți s-au remontat și au intrat pe teren cu un singur gând: victoria! Până la urmă, tribul albastru a câștigat și a egalat balanța săptămânii. 

La Jocul de Imunitate personală, Remus și Ada Dumitru s-au impus, așa că și-au asigurat o seară liniștită la nominalizări. Cei trei faimoși propuși spre decizia celor de acasă au fost Ionuț Iftimoaie, Kamara și DOC. Astfel, șase concurenți au simțit un nivel ridicat al emoțiilor când Daniel Pavel a anunțat startul votului. Unul singur va părăsi diseară Survivor!

Show-ul a fost lider de audiență, în intervalul orar 20:28 – 23:38. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 7.4 puncte de rating și 22.1% cotă de piață, față de locul 2 care avea 7.2 puncte de audiență și 21.4% share. De-a lungul difuzării, aproape 1.5 milioane de români au trăit emoția competiției, iar în minutul de aur, la ora 20:28, peste 1.8  milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV.

În această seară, discuțiile aprinse continuă! După Consiliul de Nominalizare, ambele echipe vor discuta despre cele întâmplate. ”DOC e creier, modul în care le spune și le face, mi se pare că e genial”, va spune unul dintre Războinici în momentul analizei echipei adverse. În tribul Faimoșilor, conflictul se servește de la răsărit și până la apus! ”Fiecare zi aici, cu acest demon, e un coșmar”, va spune unul dintre nominalizați despre… altul!

Advertisement

Oare vor putea lăsa triburile toate certurile deoparte și să se concentreze pe traseu? Diseară va avea loc o confruntare extrem de importantă care le poate oferi șansa de a avea comunicare cu cei de acasă. Cine va avea această ocazie? Dar și cine va părăsi competiția în urma votului? Aflăm în doar câteva ore. 

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV, o nouă ediție din cel mai puternic sezon al show-ului Survivor România! Emisiunea poate fi urmărită în avans pe VOYO!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement
Advertisement

IN Trending