Așteptarea a luat sfârșit! “Prizoniera destinului” revine cu noi episoade, astăzi, la Kanal D - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Seriale

Așteptarea a luat sfârșit! “Prizoniera destinului” revine cu noi episoade, astăzi, la Kanal D

Published

on

Foto Credit: KANAL D

“Prizoniera destinului”, îndrăgita producție turcească inspirată din fapte reale, revine cu noi episode pline de emoție și suspans, astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D. Povestea tulburătoare de viață a frumoasei Zeynep (Demet Özdemir), copila născută într-o familie plină de lipsuri, continuă cu noi și tumultuoase întâmplări, menite să surprindă privitorul.

Crescută de Nermin (Senan Kara), mama adoptivă, și ajunsă la maturitate, Zeynep l-a cunoscut pe Mehdi (İbrahim Çelikkol), de care s-a îndrăgostit și alături de care și-a întemeiat o familie.  Deși părea că destinul lor va fi unul lin, viața avea să supună tânăra familie la tot felul de încercări. Zeynep și Mehdi au ajuns să divorțeze și o serie de evenimente tragice le marchează, în continuare, destinele.

În această seară, într-un nou episod “Prizonieră destinului”, îi regăsim pe protagoniștii îndrăgitei producții, Zeynep și Mehdi, în mijlocul unor noi provocări. După ce a depășit cu bine o situație limită, care i-a pus viața în pericol de moarte, Mehdi s-a întors după gratii, acuzat fiind că ar fi înjunghiat un coleg de celulă. În acest timp, Bariș, tânărul avocat care s-a îndrăgostit de Zeynep, speră ca relația cu frumoasa fată să treacă la alt nivel. La fel speră și Nermin, mama adoptivă a frumoasei fete, care vede în chipeșul avocat bărbatul potrivit pentru fiica ei.

În episodul din această seară, Zeynep, surpriză uriașă pentru Mehdi, în sala de judecată

Mehdi ajunge în fața instanței de judecată, urmând să-și primească sentința. Spre surprinderea bărbatului, dar și a familiei sale, prezentă în sala de judecată pentru a-l susține, Zeynep apare în fața fostului soț într-o ipostează neașteptată. Tânăra vine în fața lui Mehdi în calitate de avocat și este decisă să facă totul pentru a-l ajuta în acest dificil demers.

Pe de altă parte, Bariș nu ar fi de acord niciodată că aceasta să mai aibă de a face cu fostul soț. Zeynep știe toate acestea și încearcă să fie discretă în acest sens. Mama adoptivă a lui Zeynep bănuiește însă că fiica ei nutrește, în continuare, sentimente puternice pentru Mehdi. 

Nu ratați noile episode din serialul “Prizoniera destinului”, cu Demet Özdemir (Zeynep) și İbrahim Çelikkol (Mehdi), în rolurile principale, astăzi, de la ora 20:00, la Kanal D. Serialul va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00, la KANAL D.

Advertisement
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending