Connect with us

Spectacole

Atelierele ILBAH a sărbătorit, într-un cadru de poveste, existența a șase ani de la înființare

Published

on

Atelierele ILBAH a sarbatorit, intr-un cadru de poveste, existenta a sase ani de la infiintare

Atelierele ILBAH a sarbatorit marti, 29 ianuarie, a sasea editie a Galei ce marcheaza existenta pe piata furnizorilor de formare profesionala a unei altfel de scoli, a unui altfel de concept educational.

Evenimentul a avut loc la Centrul Cultural ARCUB, sala Boltilor, si a adunat in acelasi loc aproximativ 200 de persoane, de la traineri, fosti cursanti, parteneri care au sustinut mereu proiectele Atelierele ILBAH, dar si persoane publice care au urmat cursuri in cadrul acestei scoli.

A night at the museum  a fost despre stralucire. La propriu si la figurat

Tematica evenimentului, imprevizibila si deloc cliseistica, s-a vrut a fi o incursiune in lumea frumosului si a bunului gust, prin valorizarea anumitor elemente ce definesc conceptul Atelierele ILBAH. De la decoratiuni florale si un photo corner absolut spectaculoas prin simplitate si eleganta, pana la expunerea discreta a catorva din tinutele celor deveniti designeri in urma absolvirii cursurilor de specialitate organizate de scoala Atelierele ILBAH sau prezentarea de senzatie a preparatelor realizate cu multa pasiune in cadrul cursului de Cooking. Totul intr-un decor autentic si  nobil, care duce cu gandul inapoi in timp, pe ritmuri moderne oferite de scoala Dj. Highway .

Seara magica alaturi de Mircea Baniciu

Seara a inceput cu un recital de exceptie al lui Mircea Baniciu. Una dintre cele mai bune voci din istoria rock-ului romanesc, omul care a facut istorie alaturi de Phoenix sau Pasarea Colibri, a fost alaturi de Atelierele ILBAH intr-o seara magica. O  seara in care, la unison, s-a cantat de la „Tristeti Provinciale”, la „Hei Tramvai!” sau „Andrii Popa”. Au fost clipe memorabile, clipe in care  s-a confirmat, inca o data, ca valoarea reala nu piere.

Premierea celor mai buni dintre cei buni

Evenimentul de gala a continuat cu premierea celor mai buni dintre cei buni. De data aceasta, au fost acordate premii si fostilor cursanti Atelierele ILBAH, oameni care niciodata nu au spus „nu”  evenimentelor la care au fost chemati sa participe pentru a face dovada profesionalismul dobandit in urma absolvirii cursurilor.

Cei 6 ani de existenta a Atelierele ILBAH atesta, inca o data, faptul ca oamenii cred in evolutie, cred in schimbarea destinului profesional si in puterea reconversiei, atata timp cat primesc sansa si profita de ea. Iar feedback-ul a fost mereu unul care indeamna la performanta, la mai mult si la mai bine.

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

motocultor

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending