Connect with us

Atelierele ILBAH vor lua parte la Gala Premiilor Radar de Media 2015 – cel mai aşteptat eveniment media al anului din Presa Online.

Cursanţii Atelierele ILBAH, din cadrul atelierului de Decorator Floral, vor realiza sub îndrumarea trainerilor Nataşa Maxim şi Laura Belmega, aranjamentele florale ce vor fi oferite câştigătorilor Galei Premiilor Radar de Media 2015. Evenimentul este unul dintre numeroasele provocări la care iau parte cursanţii Atelierele ILBAH, aceştia fiind puşi în situaţia de a-şi valorifica tehnicile învăţate până acum, în cadrul cursului de Decorator Floral.

Gala Premiilor Radar de Media 2015 este o şansă unică pentru cursanţi, dar şi un prim pas de afirmare în noua carieră pe care şi-au ales-o, primele lor aranjamente florale fiind apreciate de un public larg.

Cursul de Decorator Floral organizat de Atelierele ILBAH este unul de referinţă la nivel naţional, având peste 400 de absolvenţi în ultimii doi ani. Ideea cursului de tipul unui atelier presupune mai mult decât un simplu curs teoretic, acesta este bazat pe multa practică, iar participanţii sunt introduşi în lumea decoraţiunilor şi aranjamentelor florale sub îndrumarea celor mai buni traineri.

Cursul este autorizat de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei, iar la final absolvenţii obţin un certificat de calificare, recunoscut la nivel internaţional, în meseria de Florar-Decorator.

Mai multe detalii despre cursul de Decorator Floral organizat de Atelierele ILBAH puteţi să găsiţi aici.

LOGO ATELIERELE ILBAH

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Reclame
Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

IN Trending