Connect with us

Industria de Publicitate

“Atelierul de Creaţie. Teatrul de Copii” pus în scenă de Lowe&Partners, HyperActive și GolinHarris pentru Kinder Délice

Published

on

 

Desfășurată pe parcursul a două luni, campania de comunicare creată de Lowe&Partners pentru Kinder Délice, brand aflat în portofoliul Ferrero, a fost o campanie inovativă dezvoltată în parteneriat cu teatrul Țăndărică.

“Kinder Délice încurajează marile talente ale celor mici oricare ar fi acestea: pictură, dans, canto, teatru, modelaj. Campania propusă de Lowe&Partners susține poziționarea noastră, iar succesul ei deschide drumuri către alte proiecte similare”, spune Adriana Novac, Brand Manager Ferrero.

Împreună cu echipa Ferrero, Lowe & Partners, HyperActive și GolinHarris au dezvoltat integrat campania, gestionând componentele de strategie,creaţie, comunicare online, PR și BTL .

Campania a fost lansată în aprilie în online, targetul vizat fiind alcătuit din mame cu copii între 7 și 12 ani, care utilizează frecvent internetul pentru a socializa și a obține informații despre creșterea copilului. Într-o secțiune specială dezvoltată de HyperActive pe site-ul www.kinder.ro, parinții au fost încurajați să-i înscrie pe cei mici în competiția marilor talenteprin încărcarea unui scurt filmuleț în care copilul interpreta un fragment dintr-o scenetă la serbarea școlară, spunea o poezie sau cânta melodia preferată. Proiectul a fost promovat în comunitățile online de părinți, prin bannere și newsletter.

“Ideea campaniei <Atelierul de Creație. Teatrul de Copii> Kinder Délice a fost să le dezvăluim copiilor lumea din spatele cortinei și să-i ajutăm să-și exprime, dar și să-și dezvolte talentul teatral. O activitate tactică unde comunicarea online și offline se îmbină perfect“, spune Ana Smultea – Senior Account Manager Lowe&Partners.

Câștigătorii au fost desemnați prin voturile acumulate pe toată durata campaniei, iar jurizarea a fost realizată împreună cu specialiștii Teatrului de Animație Țăndărică din București.

Cei cinci câştigători au beneficiat de un program extrem de complex, în cadrul căruia au putut să-şi exerseze şi dezvolte talentul actoricesc. Workshop-ul, susţinut de profesionişti de la Teatrul de Animație Țăndărică, a inclus o serie de exerciţii specifice artei teatrale: pregătirea actorului, dans, canto, mânuire de păpuşi şi confecţionare de măşti. La finalul workshop-ului, cei mici au avut ocazia unică de a urca pe scenă alături de actorii Teatrului de Animaţie Țăndărică, jucând în piesa “Povestea porcului.”

Nu ai în fiecare zi ocazia să faci o campanie de advertising cu suport în online, care să ia forma unui eveniment cultural. Noi nu ne-am dorit să apelăm la clasicele caravane pentru preselecții și am reușit să ne atingem obiectivele de a atrage cât mai mulți participanți printr-o secțiune de site si printr-o campanie media foarte eficientă. Acest proiect a schimbat vietile unor oameni si a miscat alte sute de oameni care au fost spectatori”, spune Alexandra Trofin, Account Manager HyperActive.

Peste 400 de participanţi din București și din țară au fost alături de cei mici şi au avut plăcerea să fie prezenţi la piesa de teatru care a marcat lansarea în actorie a celor cinci mici eroi Kinder Délice.

Numeroase vedete, între care Andreea Antonescu, Sorin Brotnei de la Akcent, Daniela Aciu, Amna, actriţa Ana Popescu, Irina Mohora (TVR), Cristina Şoloc (TVR) alături de băieţelul ei, s-au alăturat campaniei și au primit pentru prezența lor la spectacol câte 20 de bilete la teatru pe care le vor dona copiilor defavorizați.

Pentru mai multe detalii legate de echipa implicată în dezvoltarea proiectului, vă rugăm accesați: site Lowe&Partners sau site GolinHarris.

###

Despre grup

Lowe&Partners, HyperActive și GolinHarris fac parte alături de Initiative, Brand Connection, Mobile Works şi Medic One din unul dintre cele mai puternice grupuri de comunicare din România.

Grupul a fost înfiinţat în anul 1993 şi în cei 19 ani de existenţă şi-a extins aria de expertiză dezvoltând companii specializate de creaţie, media, relaţii publice, comunicare medicală, mobile şi digital advertising.

Începând din anul 1995 Interpublic Group of Co’s [NSE:IPG] deţine acţiuni în companiile grupului.

Drintre clienţii agenţiilor din grup amintim: Bergenbier S.A, BMW, Crucea Roșie Română, Electrolux, Ferrero, Johnson&Johnson, Praktiker, Orange, Unilever.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

DIGITAL

Joaquin Bonilla este noul Executive Creative Director al Golin

Published

on

 

Joaquin Bonilla este noul Executive Creative Director al Golin, poziție din care coordonează departamentul de Creație al agenției. Joaquin are o experiență de peste 20 ani în comunicare și se alătură echipei Golin după ce a lucrat în agenții internaționale și locale, unde a dezvoltat campanii creative pentru clienți din industrii precum FMCG, food, auto, finance & banking.

Joaquin este responsabil de dezvoltarea și consolidarea soluțiilor creative oferite clienților agentiei, îmbinând o abordare de tipul earned first cu un puternic nucleu de brand și customer experience. Irina Guțan (Copywriter) și Emanuel Ignat (Art Director) completează echipa de creație Golin, contribuind cu un know-how creativ extins la construirea campaniilor creative ale diviziilor Consumer și Corporate din cadrul agenției și întregind competențele The BridgeTM, departamentul de social media și digital PR al agenției.

“Suntem prima agenție de PR din România care a avut un director de creație, încă de acum aproape 10 ani. Suntem curajoși și ne place să fim mereu cu un pas înaintea celorlalți, inovăm și căutăm relevanța în tot ceea ce facem, iar în ADN-ul nostru scrie courageously happy și progressive PR. Același spirit l-am regăsit și la Joaquin și am știut că împreună facem o echipă excelentă. Focusul departamentului de creație al Golin este să conceapă pentru clienții nostri soluții creative earned-first, utilizând instrumente de customer experience (CX), fără să piardă esența PR-ului: construirea și consolidarea reputației, câștigarea atenției consumatorilor, relațiile cu influencerii”, a spus Irina Roncea, Managing Director Golin.

Mă bucur că am oportunitatea de a mă alătura echipei de aur Golin. Sunt încântat să îmi folosesc energia și pasiunea creativă pentru clienții agenției, jucători de top în industriile lor, branduri și companii pentru care orice creativ din piață would really kill J. Cred în creativitate în toate formele ei, și mai ales în PR, și sunt convins că, împreună cu noul departament de creație al agenției, vom duce mai departe povestea de succes pe care Golin o scrie de atâția ani pe piața românească”, a declarat Joaquin Bonilla, Executive Creative Director Golin.

Golin a anunţat la sfârșitul anului trecut noua sa abordare progresivă pentru redefinirea domeniului relaţiilor publice. Într-o eră în care există o confuzie fără precedent în comunicare, Golin îşi propune să genereze sentimentul de mândrie pentru această profesie şi să livreze rezultate măsurabile clienţilor săi.

Ca parte a strategiei sale progresive, agenţia a lansat un nou sistem de operare global ce include o serie de produse de date şi analiză. Instrumentele de lucru trademark Golin, precum Relevance RadarTM, platforma care utilizează inteligența artificială pentru a ajuta la anticiparea și măsurarea oportunităților de buzz, sharing și talkability, și CXPRTM, platforma ce reunește insight-uri din social data pentru a susține decizii de business, aliniază relațiile publice cu traseul consumatorului pentru a maximiza impactul comunicării.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

DIGITAL

McCann Worldgroup Romania desemnata AGENCY OF THE YEAR la Festivalul Golden Drum pentru a 5-a oara

Published

on

 

În premieră pentru Festivalul Golden Drum, rețeaua McCann Worldgroup și agenția McCann Worldgroup Romania au fost desemnate NETWORK OF THE YEAR și respectiv AGENCY OF THE YEAR, pentru a 5-a oară fiecare, record absolut în istoria festivalului.

Anterior, McCann Worldgroup Romania a caștigat titlul de AGENCY OF THE YEAR în 2006, 2007, 2011 si 2015 iar rețeaua McCann Worldgroup a caștigat distincția NETWORK OF THE YEAR în 2013, 2014, 2016 si 2017.

Campania Bihor Couture a adus agenției McCann Worldgroup Romania 2 Grand Prix-uri, premiul The Best of WHAT, dar și Golden Watch Award pentru directorii de creație Cătălin Dobre și Adrian Boțan.

Campaniile “Race a Nation” (Vodafone), “Real Life Tests” (Vodafone), “The Festival Bottle” (Coca-Cola Romania) și “Bihor Couture” (Beau Monde) au fost nominalizate de 14 ori și au câștigat 9 Gold & Silver Drums.

Rețeaua McCann Worldgroup a câștigat titlul de Network of the Year datorită rezultatelor extraordinare a 8 agenții din rețea: Cehia, Italia, România, Israel, Spania, Ucraina, Serbia si Polonia.

“Să câștigi e bine, însă să reușești să câștigi an de an, cu atât de multe agenții din rețea, este extraordinar. Este cea mai onestă apreciere a creativității și a muncii de calitate pe care o oferim clienților globali, regionali și locali. Ne mândrim cu asta!” declară John Wright, Regional Officer CEE.

“Sunt mândră de echipa agenției McCann Worldgroup Romania pentru valorile după care se conduce, pentru felul în care nevoile și business-ul clienților sunt analizate și adresate, pentru talentul oamenilor din agenție. Totul fără a compromite motivele pentru care facem ce facem: pasiunea și relevanța. Clienții noștri dragi împărtășesc aceste valori cu noi și este foarte ușor de văzut asta din rezultatele campaniilor noastre și a business-ului lor.

Felicitări! Este o adevarata onoare să aducem acasă acest titlu!” declară Sagit Tzur Lahav, CEO McCann Worldgroup Romania.

“Plecăm acasă cu titlul Network of the Year pentru al 3-lea an consecutiv și cu Agency of the Year pentru McCann Worldgroup Romania pentru a 5-a oară în istoria festivalului. Ne bucură toate premiile, dar ce ne încântă cel mai tare este faptul că nu vorbim de o campanie, de un an sau de un premiu. Vorbim de recunoașterea performanței an dupa an. Și asta vine dintr-o cultură creativă construită din ambiție, talent și multă muncă.

O cultură creativă pe care o împărțim cu clienții noștri, o cultură care ne permite și ne încurajează să ne depășim limitelele constant.                                                                               E multă muncă în spatele acestor performanțe și sunt foarte mândru de echipa extraordinară pe care o avem“ declară Cătălin Dobre, Regional Creative Director for McCann CEE si Creative Director McCann Worldgroup Romania.

 

Campaniile câștigătoare la Golden Drum în 2018 sunt:

  • Campania “Bihor Couture” dezvoltată pentru revista Beau Monde: 2 Grand Prix, The Best of WHAT, Golden Drum în categoria Local Spirit și 2 Silver Drums pentru Brand Building/Brand Introduction și Entertainment/Online&Mobile.
  • Campania “Race a Nation”, dezvoltată pentru clientul Vodafone: 3 Silver Drums în categoriile Digital& Mobile/ Games; Activation; Entertainment/Live Experience.
  • Campania “Real Life Tests” dezvoltată pentru clientul Vodafone: un Golden Drum în categoria Brand Building/Brand Vitality

Campania “The Festival Bottle” dezvoltată pentru clientul Coca-Cola România a fost premiată cu 2 Silver Drums în categoriile Activation și Functional Efficiency.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

DIGITAL

Grupul Digi | RCS & RDS lansează prima campanie de imagine corporate

Published

on

 

Digi | RCS & RDS lansează prima campanie de imagine a grupului, prin care aduce în atenția publicului povestea companiei și evoluția acesteia, în paralel cu transformarea societății românești.

Sub sloganul “De 25 de ani, conectați #Nelimitat”, campania vorbește despre modul în care Digi | RCS & RDS a intrat în viețile românilor, odată cu televiziunea prin cablu, continuând cu internetul și telefonia fixă și mobilă. În peste 25 de ani de activitate, compania a devenit unul dintre reperele pieței de comunicații electronice, în regiune, iar creșterea sa a atras și nevoia transformării.

”Campania arată cum Digi | RCS & RDS a contribuit la îmbunătățirea vieții românilor, introducând treptat tehnologii tot mai performante și conținuturi tot mai diverse. Azi, grație unei viziuni de business curajoase, suntem lideri în România pe piața serviciilor de televiziune prin cablu și a serviciilor de internet. Ca să ajungem aici, am muncit, am inovat, am experimentat, am făcut pionierat în domeniul telecomunicațiilor. Așa am reușit să le oferim milioanelor de abonați servicii de comunicații electronice de cea mai bună calitate la prețuri competitive și să ducem brand-ul Digi dincolo de granițe, în Ungaria, Spania, Italia. Suntem mândri de aceste reușite ale echipelor noastre, obținute cu ajutorul unei rețete unice: am fost și suntem conectați nelimitat la aspirațiile românilor”, a spus Serghei Bulgac, CEO al Grupului Digi | RCS & RDS.

 

Un spot TV inspirat de o ”istorie personală

Spotul TV este ”piesa de rezistență” a campaniei și povestea sa se construiește pe baza momentelor cheie din existența unui român născut în zilele Revoluției din 1989.

Pentru a duce mai departe conceptul, producția spotului TV a fost realizată cu oameni obișnuiți, care lucrează împreună pentru idealurile lor. Asistenta medicală în rolul mamei, pensionarul pasionat de electronică în rolul bunicului mecanic de motociclete, modelul în rolul mamei tinere sunt doar trei dintre ei. Alți 80 de figuranți și 17 protagoniști completează reprezentarea – simbol a milioanelor de români conectați #nelimitat de un singur nume – Digi.

Locațiile în care s-a filmat sunt la fel de diverse precum momentele scenariului – un garaj din Militari, Școala generală nr. 8 Câmpina, o terasă din zona Ateneului Român, Barajul Paltinu (Prahova), un bar, o stradă veche din București și câteva cadre pe platourile Castel Film.

Campania se desfășoară timp de o lună, începând din 27 august, la TV, radio, în online și social media. În perioada octombrie – noiembrie, spotul va rula și în cinematografe.

Echipa: Tudor Dumitrașcu (creație și regie), Tony Pisaroglu (producător), Claudiu Boboc (Production Unit Manager), Liviu Pojoni și Adrian Rugină (DOP), George Popa (coloană sonoră originală), Petru Mărgineanu (voce), Safe-Frame.com (grafică), O-Video (colorizare). Casa de producție: H5.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: