Connect with us

Filme

Atmosferă de Sărbători pe FilmBox Premium!

Published

on

Reclame

FilmBox Premium a pregătit o selecție de filme de Crăciun care să-i bucure pe telespectatorii care petrec Sărbătorile acasă. În seara de Ajun, pe 24 decembrie, este programat „Miracol de Crăciun”, de la ora 19:30. Ca tot omul, Jessica – interpretată de Andrea Roth, agent FBI, se întoarce de Crăciun la casa părinților ei. Nu apucă să se bucure prea mult, pentru că descoperă că acea casă în care a crescut a fost vândută unui străin. Filmul prezintă aventura Jessicăi, cu multe accente comice, de a găsi modalități să o cumpere înapoi. Andrea Roth, o actriță de originie canadiană, e mai puțin cunoscută publicului românesc, dar are o carieră spectaculoasă, începută la vârsta de doar 11 ani: de atunci, a jucat în peste 15 seriale de televiziune și nenumărate filme.

Ziua de Crăciun aduce un adevărat „maraton” cinematografic specific acestei perioade. Luni, 25 decembrie, de la ora 16:25, FilmBox Premium difuzează „Un sărut de Crăciun”, o comedie romantică numai bună de început o seară magică în familie. Wendy este o tânără proiectantă al cărei talent n-a fost încă descoperit cu adevărat. Dorind să aibă ceva mai mult succes, ea își părăsește serviciul și devine asistenta uneia dintre cele mai cunoscute proiectante din domeniu. Într-o seară, Wendy rămâne blocată în lift cu un bărbat necunoscut, dar atrăgător. Între cei doi se înfiripă o idilă care se termină printr-un sărut pasional. Totuși, când ușile ascensorului se deschid, Wendy fuge imediat. Cine este bărbatul din ascensor? Oare destinele lor se vor mai întâlni? Elisabeth Rohm, actrița din rolul principal al acestei producții americane, e născută în Germania și se poate lăuda cu o carieră cinematografică în care a jucat alături de Bradley Cooper, Christian Bale și Amy Adams (American Hustle), Jennifer Garner, Ashley Judd, Bruce Willis și Jason Momoa.

Seara de Crăciun începe cu „Dragoste la prima vedere, de Crăciun”. O poveste romantică, producție franțuzească, difuzată de FilmBox Premium la ora 19:25. Charlotte Marlon este o tânără care administrează falimente şi care-şi doreşte să-ţi extindă orizonturile profesionale şi personale. În timp ce luna decembrie se apropie, firma pariziană de avocatură a lui Charlotte o trimite în Suedia pentru a închide o companie franceză care face jucării din lemn şi care e pe deficit de mulţi ani. Ar trebui să dureze doar câteva zile, şi Charlotte ar trebui să se întoarcă până de Crăciun. În Suedia, îl cunoaşte pe Martial, directorul general al companiei care creşte așa cum poate copiii surorii sale decedate şi care îşi conduce afacerea ca un idealist cu visuri prea mari. Charlotte nu mai credea în dragostea adevărată de mulţi ani, dar este fermecată de acest visător şi treptat uită de treaba pe care a venit s-o facă în timp ce redescoperă pasiunea pentru viaţă… şi dragoste. Julie De Bona, protagonista filmului, este o actriță născută la Paris și s-a remarcat în serialul de succes „Days of Glory”.

La ora 21:00, FilmBox Premium a programat o premieră: producția americană din 2021 „Cine a anulat Crăciunul?”.  E povestea unei tinere care încearcă din răsputeri să-l despartă pe tatăl ei de… fosta ei colegă din liceu. Cei doi au o relație amoroasă cu care ea nu este deloc de acord. Dermot Mulroney, carismaticul protagonist al filmului, a jucat în peste 70 de lung metraje până acum și are o carieră prolifică. Puțină lume știe că este un virtuoz al violoncelului, instrument ale cărui taine le-a descifrat de la vârsta de 7 ani. Pe lângă nenumăratele roluri de bărbat fatal, Dermot Mulroney a cântat alături de mari orchestre de peste Ocean și s-a alăturat chiar și echipelor care au cântat muzică de film. Motive în plus să nu ratați acest film!

Sărbători Fericite!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Rochii
MOTOR CAUTARE GOOGLE

ADVERTORIALE


www.creditrapid.ro

SEO

pentru sufletul tau

Advertisement

Facebook

Advertisement

IN Trending