Atmosferă la cuțite în lupta pentru amuletă. Iată ce vor face în această seară chefii! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

Reality Show

Atmosferă la cuțite în lupta pentru amuletă. Iată ce vor face în această seară chefii!

Published

on

Foto Credit: ANTENA 1

Diseară, de la 20:00, orgoliile chefilor  încep să se inflameze, iar Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea nu vor renunța la tachinări și replici tăioase în ceea ce se va dovedi a fi cea mai tensionată luptă pentru amulete de până acum la Chefi la cuțite: ”Găteala de azi nu se compară cu niciuna. Dintre toate sezoanele în care ne-am luptat pentru avantaje, niciodată nu a fost tensiunea de azi!”.

 

Oboseala fizică și psihică  își spune cuvântul după cele 24 de probe cu teme culinare impuse, iar pe ultima sută de metri ierarhia în clasamentului cu avantaje începe să îi îngrijoreze pe jurați. Dacă chef Florin se bucură de primul loc, având cele mai multe amulete câștigate până acum, chef Sorin mărturisește că trece printr-o perioadă nefastă: ”Am o stare proastă și nu știu în ce direcție să o iau. Nu mă pot concentra la nimic. Când nu merg lucrurile, nu merg, iar când te urmărește ghinionul non-stop o mai iei și pe arătură”.

Diseară, de la 20:00, proba de gătit le rezervă chefilor o miză foarte importantă: ”Amuleta de astăzi nu este prima de acest gen, dar s-ar putea să fie ultima. Este una dintre preferatele mele!”, spune Gina Pistol. Prin urmare, cei trei maeștri la cuțite se vor întrece în cele mai rafinate farfurii pentru a-l impresiona cu tot dinadinsul pe invitatul special, Alexandru Popescu, ce se află pentru prima dată în acest show în postura de jurat.

 

Cum va decurge lupta intensă dintre chefi și care va fi verdictul, telespectatorii Antena 1 pot urmări în seara aceasta, de la 20:00, într-o nouă ediție a celui mai iubit show culinar.

Tot azi, Andrei Ungureanu, cunoscut deja de public drept ”omul cu Tourette” vine la Chefi la cuțite pentru a le face o surpriză juraților: ”Vreau să îi cunosc și să le văd reacția. Îmi place mult să gătesc, dar ori de câte ori țin ceva în mână îmi vine să îl arunc. Iar când am emoții mari, am și mai multe ticuri involuntare”. Tânărul vrea să demonstreze că poate duce o viață normală și că spasmele musculare sau ticurile vocale, caracteristice afecțiunii Tourette, nu îl împiedică în a-și urma visele. Cei din fața micilor ecrane pot urmări întreaga sa poveste impresionantă de viață, dar și momentul întâlnirii cu cei trei chefi diseară, de la 20:00, pe Antena 1.

 

Advertisement

Comentarii

comments

Powered by Facebook Comments

Advertisement
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.
ADVERTORIALE

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

Advertisement

IN Trending