Connect with us

BAZAR

Atsol, magazinul care comercializeaza cele mai bune accesorii pneumatice

Published

on

 

Pneumatica este din ce in ce mai utilizata in industrie, acest lucru datorandu-se avantajelor oferite de catre utilizarea acestei stiinte. Inainte de a prezenta care sunt cele mai importante avantaje oferite de catre pneumatica trebuie stiut care este definitia acestui cuvant. Penumatica este o stiinta care utilizeaza aerul comprimat pentru a produce energie mecanica. Cu toate ca pneumatica este utilizata de foarte multi ani in industrie, in ultimii ani aceasta a inceput sa fie din ce in ce mai utilizata. Din acest motiv, si firmele care produc echipamente si unelte industriale au inceput sa produca din ce in ce mai multe unelte, echipamente si scule pneumatice. Acestea sunt extrem de cautate pentru ca ofera foarte multe avantaje, cateva dintre cele mai importante fiind urmatoarele:

 • Echipamentele pneumatice pot fi utilizate si fara a fi conectate la o retea electrica. Acest lucru este posibil datorita compresiei aerului, compresie care are drept rezultat energie mecanica.
 • Datorita faptului ca echipamentele pneumatice pot fi utilizate si fara a fi conectate la o retea electrica, costurile care deriva din utilizarea echipamentelor pneumatice sunt zero.
 • Pentru ca functionarea echipamentelor pneumatice nu depinde de conectarea acestora la o retea electrica, riscurile care pot aparea ca urmare a utilizarii acestor echipamente sunt foarte reduse. Acest lucru nu inseamna ca utilizarea echipamentelor pneumatice nu trebuie facuta cu foarte mare atentie si ca nu trebuie realizata o instruire inainte de a utiliza echipamente pneumatice. De asemenea trebuie luate toate masurile de precautie inainte de utilizarea echipamentelor pneumatice.
 • Echipamentele pnumatice functioneaza dupa un principiu foarte simplu. Datorita acestui principiu, intretinerea dar si repararea echipamentelor pneumatice este simplu de realizat. De asemenea, si costurile necesare repararii sau intretinerii echipamentelor pneumatice sunt foarte mici. Acest detaliu conteaza in special pentru industrie acolo unde costurile necesare functionarii sunt foarte mari. Din acest motiv orice reducere a costurilor este extrem de importanta.
 • Durata de viata a echipamentelor, sculelor pneumatice este mult mai mare in comparatie cu echipamente, scule care functioneaza dupa un alt principiu de functionare. Pentru ca durata de utilizare a echipamentelor pneumatice sa fie cat mai mare este necesara respectarea urmatoarelor criterii:
 1. Sculele sa fie confectionate din cele mai bune materiale.
 2. Utilizarea sculelor pneumatice sa fie realizata respectand recomandarile oferite de catre producatorul acestora.
 3. Echipamentele pneumatice trebuie intretinute conform recomandarilor oferite de catre producatorul acestora.
 • Echipamentele pneumatice pot fi utilizate continuu o perioada mai lunga de timp. Acest avantaj se datoreaza faptului ca echipamentele pneumatice functioneaza dupa un principiu care permite utilizarea acestora o perioada mai lunga de timp fara a se defecta.

Pentru ca echipamentele pneumatice sa ofere aceste avantaje dar si multe altele este necesara indeplinirea urmatoarelor criterii:

 1. Echipamentele pneumatice sa fie produse din cele mai bune materiale si de catre cele mai bune firme din domeniu.
 2. Sa fie achizitionate doar din magazine specializate, fie ca este vorba despre magazine din mediul online sau offline.
 3. Echipamentele achizitionate sa beneficieze de o garantie cat mai indelungata.
 4. Piesele inlocuite ca urmare a defectarii sa fie de cea mai buna calitate, realizate de catre producatori renumiti la nivel international.

Atsol este unul dintre magazinele online care comercializeaza echipamente si accesorii pneumatice utilizate in industrie. Acestea sunt comercializate la un raport pret calitate foarte bun, motiv pentru care acest magazin online este partenerul de incredere pentru oricine isi doreste achizitionarea echipamentelor pneumatice. AirTac, Gav Professional, Vesta, Winman, Airwork, Membra, sunt doar cateva dintre brand-urile de renume international a caror produse sunt importate si comercializate de catre magazinul online Atsol. Gratie acestui lucru, oricine isi doreste achizitionarea unui echipament pneumatic de cea mai buna calitate, care respecta standardele internationale de calitate, o poate face extrem de simplu si rapid prin intermediul magazinului online Atsol. Personalul care lucreaza in cadrul acestui magazin pun pe primul loc nevoile clientilor si incearca pe cat posibil sa le ofere acestora cele mai bune solutii la nevoile avute. Pentru ca acest lucru sa se intample, in cadrul departamentului tehnic lucreaza doar oameni specializati astfel incat acestia sa poata oferi clientilor cele mai bune solutii la nevoile avute. Prin intermediul acestui magazin online pot fi achizitionate produse din urmatoarele categorii:

 • Distribuitoare pneumatice.
 • Cilindri pneumatici.
 • Unitati de preparare aer.
 • Fitting-uri pneumatice.
 • Racorduri metalice.
 • Pistoale aer.

Pentru ca cel mai important detaliu pentru Atsol este satisfacerea nevoilor clientilor, acest magazin online ofera consultanta gratuita, acest lucru fiind unul dintre avantajele de care te vei bucura in cazul in care vei achizitiona echipamente pneumatice prin intermediul acestui magazin online. De asemenea, faptul ca produsele comercializate sunt importatate din Italia face ca acest magazin online sa ofere doar produse de calitate superioara si sa constitue cea mai buna solutie la care poate apela un client care are nevoie de echipamente pneumatice.

In concluzie, pentru a te bucura de avantajele oferite de catre utilizarea echipamentelor pneumatice este necesar ca acestea sa fie de cea mai buna calitate. Cei care lucreaza in cadrul magazinului online Atsol au inteles acest lucru motiv pentru care ofera clientilor produse pneumatice a caror calitate este recunoscuta la nivel international. Pentru ca multumirea clientilor sa fie deplina, aceste produse sunt comercializate la un pret foarte mic in comparatie cu calitatea oferita.

Lasa un comentariu aici!

Click to comment

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Evenimente

The Artist Awards – prima ediție a premiilor muzicale și de online are loc pe 11-12 octombrie in Craiova

Published

on

 

BUG Mafia – concert incendiar pe scena The Artist Awards!

Pe 11 și 12 octombrie, la Craiova, in Piața Mihai Viteazu, va avea loc prima ediție The Artist Awards! După sute de ore petrecute in studio, pe scenă sau la filmări, artiștii și creatorii de conținut din România sunt premiați pentru rezultatele lor.

Pe 11 octombrie vor fi sărbătoriți cei mai talentați influenceri din țară, iar pe 12 octombrie, artiștilor le vor fi acordate premiile pentru categoriile The Artist, The Artist on TV, Best Female, Best Male, Best Song, Best Pop Rock, Best Dance, Best Video, Best DJ Act, Best Production Artist, Best Collaboration.

 

Pentru categoriile Best Favorite Artist si Best Trap Artist, fanii iși pot vota artiștii preferați pe site-ul http://theartistawards.com.

 

Pe scena din Piața Mihai Viteazu vor urca artiști cu show-uri special create pentru The Artist Awards, precum Antonia, Delia, INNA, Carla’s Dreams, The Motans, Shift, Dirty Nano, Blacklist, Spike, Cristi Minculescu & Valter & Boro, Alina Eremia, AMI, Ana Baniciu, Florian Rus, Killa Fonic, Gran Error, Irina Rimes, El Nino, DJ Project, Pax, Raluka, Mark Stam, Pacha Man, Minelli, Sickotoy, Roxen, Sonja, Spania99, Tostogan’s, Vanotek (cu Myata și Lori), Vescan și mulți alții.

Pe 12 octombrie, evenimentul va fi incheiat cu un concert susținut de BUG Mafia!

 

Producția evenimentului va fi impresionantă: unul dintre cele mai mari ecrane led din România – 400mp2, momente pirotehnice și multe alte surprize care vor umple Piața Mihai Viteazu din Craiova de energie, vibrație și lumină.

The Artist Awards este organizat de Big Ideas, cu sprijinul Global Records, în parteneriat cu Kiss FM, LIDL și Opera Română Craiova.

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

BAZAR

Un nou Birou de avocatura in Sibiu

Published

on

 

Biroul de avocatura Suciu&Suciu, din Medias,  isi deschide un nou sediu in orasul Sibiu. Apreciati de clienti pentru consultanta si cazurile rezolvate de-a lungul timpului, avocatii acestui birou isi vor extinde serviciile pentru a ajuta cat mai multi oameni aflati la necaz. Cine reprezinta Biroul de avocatura Suciu&Suciu?

Colaborarea in aceasta formula a inceput in anul 2009. Insa in 1998, avocatul Suciu Ioan Cristian si-a inceput cariera propriu-zisa, iar avocatul Suciu Cosmin Ovidiu a debutat in anul 2004. Cei doi au devenit membri ai Baroului de Avocati Sibiu.  Pana sa isi deschida acest birou, cei doi distinsi avocati Sibiu au lucrat alaturi de oameni de prestigiu din lumea justitiei precum Bettjnio Gheorghe Diamant si Vasile Luncean, acestia fiind cei care i-au initiat in aceasta profesie. Din anul 2009, avand la baza experienta acumulata, avocatii Suciu Cosmin Ovidiu si Suciu Ioan Cristian au hotarat sa abordeze profesia de avocat in propriul stil, prefigurat in anii petrecuti alaturi de importanti maestrii ai baroului.

Si totusi, cand sa contactati un avocat? Asa cum am vazut de nenumarate ori, legea ofera raspunsuri la evenimentele pe care le experimentam in fiecare zi. Insa tot ce tine de justitie reprezinta un domeniu extrem de complex care necesita interventia unor profesionisti experti, precum avocatii  Biroului Suciu&Suciu. Cum spuneam, cei doi vor oferi de acum si consultanta juridica Sibiu, cu acelasi profesionalism si implicare cu care si-au obisnuit clientii.

Cearta cu vecinii devine de nejustificat, abuzurile la munca din partea superiorilor sau colegilor sunt din ce in ce mai dese, suferiti un accident de circulatie in care trebuie sa se stabileasca cine este responsabil pentru rambursarea daunelor,  trebuie efectuata o vanzare imobiliara … In viata de zi cu zi, exista multe situatii in care veti apela la un avocat. Biroul de avocatura Suciu&Suciu va poate reprezenta sau consilia in multiple cauze:

 1.   Drept civil si dreptul familiei. In aceste servicii intra redactarea si sustinerea unor actiuni in justitie ( revendicare mobiliara si imobiliara, evacuare, posesorii, granituire, servitute, partaj, nulitate/anulare acte, reziliere sau rezolutiune contracte, prestatie tabulara, uzucapiune, in constatare, exproprieri, somatii de plata, ordonante presedintiale, obtinere ordin de protectie in caz de violenta domestica, divort, stabilire domiciliu minor, contributie intretinere, program vizitare minor, punere sub interdictie, stabilirea filiatiei, tagada paternitatii etc.); obtinere despagubiri (materiale si morale) in materie de asigurare (de raspundere civila, de bunuri, de persoane etc.) rezultate din accidente de orice natura; succesiuni legale si testamentare (mosteniri) etc.
 2.   Drept comercial si societar. Serviciile oferite de Biroul de avocatura Suciu&Suciu sunt consultanta juridica; redactare si sustinere actiuni in justitie; redactare acte, contracte de orice natura, notificari, tranzactii, achizitii publice; achizitii imobiliare; executari silite si recuperari creante; insolventa.
 3.   Drept penal. Avocatii va vor oferi asistare si reprezentare invinuit/inculpat in toate fazele procesului penal (urmarire penala si faza propriu-zisa a judecatii, cu toate caile de atac) in cazul acuzarii de savarsirea unei infractiuni; constituiri de parte civila pentru daune materiale si morale rezultate din infractiuni etc.
 4.   Drept de proprietate intelectuala, drepturi de autor si drepturi conexe, Drept de proprietate-intelectuala si Drept contraventional.

Indiferent de situatia in care va aflati, puteti apela cu incredere. Serviciile vor fi impecabile si ajutorul va fi unul real. Si nu uitati, noul Birou de avocatura Suciu&Suciu il gastiti in Sibiu, pe Strada Constantin Noica, nr. 1!

https://avocatisuciu.ro/

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading

Muzica

Andra si What’s Up au lansat piesa „Tine-te Bine”

Published

on

 

Acum fix 7 ani avea sa se lanseze „K la Meteo”, atat piesa Andrei, cat si a lui What’s Up. Fix 7 ani mai tarziu vine continuarea ei. Este vorba despre cea mai recenta piesa a celor doi indragiti artisti, „Tine-te bine” pe care au lansat-o astazi.

Piesa „Tine-te bine” este compusa de Andra, What’s Up, Serban Cazan si Florin Boka, iar videoclipul este regizat de cunoscutul Alex Ceausu. Videoclipul intruchipeaza doua personaje aflate intr-o relatie de iubire, care, oricat de greu le-ar fi, raman impreuna si trec toate obstacolele, spune infomusic.ro.

Melodia “K la Meteo” a fost una dintre cele mai de succes piese ale anului 2012 si 2013, fiind desemnata una dintre cea mai difuzata melodie din 2013, iar videoclipul a fost declarat cel mai bun video, in cadrul unei festiviati muzicale ale momentului.

In momentul de fata, in doar 6 ore de la lansare, „Tine-te bine” a reusit sa stranga peste 140.000 de vizionari pe platforma YouTube. De asemenea, daca nu ai reusit sa asculti melodia, o poti face mai jos doar cu un singur click mai jos.

Voteaza-ti preferatii accesand „START VOT – PREMIILE RADAR DE MEDIA 2019”.

Foto si Video: Facebook.com/ YouTube.com

 

Lasa un comentariu aici!

Continue Reading
Advertisement

Facebook

PREMIILE RADAR DE MEDIA

Advertisement

Trending

%d blogeri au apreciat: