Au fost decernate Globurile de Cristal acordate de Revista Beau Monde alaturi de noul redactor-sef, Robert Ratiu - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Au fost decernate Globurile de Cristal acordate de Revista Beau Monde alaturi de noul redactor-sef, Robert Ratiu

Published

on

Revista Beau Monde a decernat aseară, miercuri, 26 noiembrie, mult râvnitele Globuri de Cristal într-un eveniment spectaculos care a avut loc la Fratelli Lounge. Beau Monde, unul dintre cele mai longevive titluri, brand de succes 100% românesc, de 13 ani un nume important în lumea revistelor glossy de modă, și-a prezentat și noul redactor-șef – Robert Ratiu, cel care va coordona conținutul editorial al publicației.

Robert este parte a echipei Beau Monde de șase ani la început îndeplinind rolul de redactor coordonator, iar mai apoi pe cel de redactor șef-adjunct.

Revista Beau Monde a creat premiile Globurile de Cristal acum 13 ani din nevoia de a gratifica aparițiile de succes de peste an și iesirile la rampa ale vedetelor, precum și inițiativele de succes din domeniul modei, televiziunii și avangardei artistice. Anul acesta Beau Monde a premiat cinci personalități pe care revista le admiră prin prisma activității lor de peste an și a colaborării editoriale pe care le-a avut cu fiecare dintre ei. Sunt cinci premii pentru cinci persoane care au reușit individual în domeniile în care activează și al caror succes ar trebui să ne inspire pe toți.

robert ratiu_Sonia Argint Ionescu_Beau Monde

Castigatorii premiilor – Globurile de Cristal Beau Monde:

 

Designerul anului Veronica Zaharia / Parlor

Rochiile create de cea aleasă de redacția Beau Monde pentru premiul Designerul anului demonstrează că este vorba despre cineva care știe ce vor femeile. Creațiile sale pot fi diafane, însă și curajoase, reușind să lase personalitatea celei care le poartă să dea nota finală, iar asta credem că este cel mai important atunci când vorbim despre design vestimentar. O voce importantă din designul autohton de modă, o prezenta unică pe piață, cu un punct de vedere singular: Veronica Zaharia.

Stil Feminin Malvina Cservenschi

Una dintre vedetele care reușește să ne impresioneze cu fiecare apariție a sa și-a făcut debutul la TV, unde am putut-o admira timp de zece ani, iar de mai bine de doi ani ne încântă cu bijuteriile pe care le creează. Pentru faptul că fiecare outfit al său e o declarație de modă, câștigătoarea premiului pentru Stil Feminin de anul acesta este Malvina Cservenschi.

Stil Masculin Dragoș Bucur

Dupa lungi deliberări toată lumea a fost de acord că cel ales să reprezinte stilul masculin este un exemplu din mai multe puncte de vedere. Are un aer relaxat cu o imagine constantă – pe care nu doar o dată a pus-o în slujba unor scopuri caritabile sau a folosit-o pentru a atrage atentia asupra unor probleme sociale. De curând îl putem vedea pe micul ecran într-o ipostază cu totul nouă și în cinematografe, locul care l-a consacrat și unde ne face plăcere să ne reîntâlnim.

Star TV Patrizia Paglieri

Câteodată talentul, șarmul și prezența de spirit suplinesc lipsa experienței în fața camerelor de filmat și dau un plus de credibilitate. Vorbim, desigur, despre premiul Star TV, iar anul acesta revista Beau Monde a ales să îi ofere premiul unei prezențe proaspete și pline de haz. A ajuns pe ecranele televizoarelor prin intermediul unei emisiuni concurs care îi provoacă talentul de chef și abiltățile pedagogice.

robert ratiu_JOJO_Beau Monde

Succesul anului Jojo – Cătălina Grama

A intrat în lumea showbizului la vârsta de 14 ani și de atunci nu încetează să ne surprindă. În ultimii ani am putut-o vedea atât pe micul, cât și pe marele ecran în ipostaze care de care mai amuzante, fiind totodată una dintre cele mai talentate actrițe de comedie de la noi. Pentru revenirea sa în forță anul acesta și pentru faptul că ne-a demonstrat încă odată că reușește în tot ce își propune, Cătălina Grama este câștigătoarea premiului Succesul anului.

Foto Credi: Burda Media

Comentarii

comments

Str. Delea Veche, nr. 24, corp D, et. 4, sector 2, Bucuresti. Pentru comunicate de presă, informări și alte materiale jurnalistice , vă rugăm să ne contactați sau la adresa contact@radardemedia.ro

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending