Au fost decernate premiile APTR! Vezi castigatorii! - RADAR DE MEDIA
Connect with us

ALL MEDIA

Au fost decernate premiile APTR! Vezi castigatorii!

Published

on

Cea de XXIII – a gala a premilor APTR s-a desfasurat la Teatrul National, TVR obtinand 16 premii.

Marele Premiu a fost acordat canalului TVR 2 pentru concertul-spectacol Maeştrii: „Despre muzică şi alte nimicuri”.

Echipa ştirilor TVR a obţinut Premiul pentru Reportaj de Jurnal (reportajul realizat de Cristian Răuţu – „Cetatea pierdută”) şi Premiul pentru Interviu, acordat Mirelei Nagâţ pentru interviul cu laureatul Premiului Nobel pentru Literatură în 2010, Mario Vargas Llosa.

Vasile Arhire, de la TVR Iaşi, a obţinut Premiul pentru interviu pentru „Ghici cine vine la cină?”.

Monica Ghiurco şi-a adjudecat Premiul pentru Serial Documentar, acordat pentru „Moştenirea clandestină”.

Jurnalul Cultural, produs de Ioana Mureşan, a fost recompensat cu Premiul APTR de Excelenţă. Ultima ediţie a Jurnalului Cultural a fost difuzată pe 15 septembrie 2012.

Premiul „Permanenţe Spirituale”, pentru film de televiziune, a fost obţinut de emisiunea „Rezistenţa prin cultură”, realizată de Cristian Amza pentru TVR 2.

Premiul pentru Documentar Social Politic a fost obţinut de emisiunea „Dosar România”, pentru ediţia „Secuii noştri”, realizată de Gabriel Geamănu.

Echipa emisiunii „Confesiuni” a fost recompensată la secţiunea „Emisiune Portret” pentru ediţia în care a fost invitat coregraful Gigi Căciuleanu.

Emisiunea „În curtea bunicilor”, realizată de Claudia Nicolau şi Luiza Fulea, a obţinut premiul APTR la secţiunea „Emisiune Magazin pentru copii”.

Premiul „Pro Basarabia şi Bucovina” i-a fost decernat lui Filaret Acatrinei pentru seria documentară „Memorialul Deportaţilor”.

Premiul pentru Film de autor i-a fost oferit lui Dan Curean, de la TVR Cluj, pentru filmul „Cai sălbatici”.

Marilena Rotaru a primit Premiul pentru Documentar Istoric pentru emisiunea „Mihai I Regele Românilor”.

Premiul Opera Prima a fost acordat Anei Preda pentru emisiunea „Identităţi”.

Premiul pentru Talk-Show Cultural i-a fost acordat Ioanei Drăgan, pentru „Anul Caragiale”.

Gazda emisiunii „O dată-n viaţă”, Iuliana Tudor, a obţinut Premiul pentru Prezentatori Vedetă.

Televiziunile Intact au fost nominalizate şi au câştigat la unele dintre cel mai importante categorii la premiile APTR.

ANTENA 1 si ANTENA 3 au câştigat importante premii la Gala Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România, desfăşurată pe 11 noiembrie 2013.

Televiziunile Intact Media Group au primit diplome pentru: “Cea mai bună emisiune de investigaţie”, “Cea mai buna prezentatoare”, “Cea mai bună anchetă”, “Cea mai bună emisiune de divertisment” şi “Cel mai bun reportaj”,

Juriul profesionistilor in televiziune a desemnat-o pe Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de seară de la ANTENA 1, drept cea mai bună prezentatoare de ştiri din România.

“În această lună se împlinesc 20 de ani, zi de zi, ceas de ceas, oră de oră de televiziune. Sunt zece ani de când eu sunt la Antena 1. Și trei ani și jumătate de când prezint Observatorul de seară”.

Next Star, show-ul prezentat de Dan Negru, a primit distincţia de cea mai bună emisiune de divertisment. Prezentatorul a vorbit în faţa celor prezenţi despre rolul pe care tronsonul cu cea mai mare importanţă, Prime – Time, îl are pentru telespectatori:

“Televiziunile din România au cel mai dinamic si <> Prime–Time din Europa, el conţine toate marile formate internationale, care strang in fata televizoarelor milioane de oameni, deci fac rating. Realitatea este ca rating-ul reprezinta masura prin care oamenii de televiziune isi dau seama ca isi stiu meseria, ca sunt apreciati de marele public sau nu”.

Premiul “Jean Louis Calderon” i-a fost atribuit lui Mihai Gâdea pentru interviurile pe care le-a realizat în spatele gratiilor cu Maria şi Bogdan Popovici, în cadrul emisiunii “Sinteza zilei”.

“Sunt foarte onorat să primesc acest premiu. Premiul din această seară îl dedic tuturor jurnaliștilor din România care mai au curaj. Cărora nu le este frică de nici un tanc și de nici o șenilă. Care au curajul să rămână chiar și atunci când se trage după teroriști.”

Premiul pentru emisiune de investigaţie a fost câştigat de Oana Stancu şi emisiunea sa “Exces de putere”, iar Ionuţ Cristache, autorul anchetei despre Fundaţia Gojdu, a fost premiat, pentru al doilea an consecutiv, la categoria reportaj-ancheta.

Emisiunea ANTENEI 3, “În premieră cu Carmen Avram”, a primit premiul special al juriului. Lui Cristian Tamaş şi lui Mihai Buzduga le-au revenit premiul pentru imagine, iar lui Lenard Zsolt şi lui Adrian Robe, premiul pentru montaj.

Postul de televiziune Digi24 a fost premiat la gala APTR. Seria de reportaje despre Ziua Regalităţii a obţinut o distincţie pentru cel mai bun documentar istoric la premiile Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România.

Emisiunea “Jocuri de putere” realizată de jurnalistul Rareş Bogdan a primit premiul pentru cel mai bun talk-show din România în cadrul galei APTR.

Emisiunea “Jocuri de putere” realizată de jurnalistul Rareş Bogdan a primit premiul pentru cel mai bun talk-show din România în cadrul galei APTR.

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending