Au fost desemnate Premiile Centrului National al Dansului Bucuresti - RADAR DE MEDIA
Connect with us

EVENTS

Au fost desemnate Premiile Centrului National al Dansului Bucuresti

Published

on

Centrul National al Dansului Bucuresti a organizat prima editie a Premiilor Centrului National al Dansului Bucuresti. 

In 2014 Centrul National al Dansului Bucuresti a implinit 10 ani de existenta si activitate, ocazie cu care a oferit 6 premii, non-ierarhice, in semn de recunoastere si multumire, celor care „au contribuit si confirmat valoarea pe care arta dansului contemporan o are in societate, celor care ne-au sprijinit si fara de care nu am fi reusit sa devenim o institutie de impact cultural major, celor care de-a lungul timpului ne-au stat alaturi si care au girat, prin sustinerea neconditionata pe care ne-au oferit-o, calitatea artei pe care o avem ca deziderat.”

Premiile pentru contributia adusa constructiei dansului contemporan au fost acordate lui Ioan Tugearu, Mihaela Dancs, Cosmin Manolescu, Silvia Ghiata, Alexandra Pirici si Manuel Pelmus, Mihai Mihalcea.

Corina Suteu, Florin Fieroiu, Ada Solomn si Raluca Ciuta, Bogdana Pascal, Dan Perjovschi si Vava Stefanescu au fost personalitatile care au inmanat premiile in cadrul evenimentului.

Diplomele oferite de CNDB au fost desenate de Dan Perjovschi, iar trofeul CNDB a fost realizat de Adrian Damian.

A doua parte a serii a continuat cu un cocktail, performat in instalatia special creata pentru acest eveniment de scenografa Cristina Milea, acompaniata de DJ-setul muzicianului Vlaicu Golcea.

Parteneri ai evenimentului au fost: ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti, Administratia Fondului Cultural National, 1000 de chipuri, Frog.

Am sarbatorit artistii si personalitatile care au sustinut neconditionat infiintarea si durabilitatea Centrului National al Dansului Bucuresti!

Comentarii

comments

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

PREMIILE RADAR DE MEDIA

www.creditrapid.ro

MENIU

pentru sufletul tau

Facebook

IN Trending